Janni Pedersen advarer: Nu begynder det

11/05/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Claus Troelsgaard/ TV 2
Hvis du følger Janni Pedersen på de sociale medier - så kan du godt begynde at forberede dig.

Mest læste i dag

Der er stor lykke hos Janni Pedersen og ægtemanden Kim Faber.   Et lille nyt familiemedlem er nemlig kommet til verden - nemlig lille Donna.   Donna har fire ben, pels og en hale - mere præcist så er hun en - lige nu en lille bitte - hundehvalp. Når hun bliver gammel nok, så skal hun flytte fra sin mor og ind i hjemmet hos Kim og Janni.
Hundehvalpe må tidligst tages fra sin mor når de er 8 uger. Donna blev født søndag, så der går lige lidt endnu, før hun er klar til at flytte.     På sin Instagram-profil deler Janni den lykkelige nyhed med sine mange følgere:   "Advarsel: Nu begynder beagle spam fra Japis IG konto igen. Donna er født. Og vi har en ny lille beagle hvalp hos os om otte uge," lyder det fra Janni, der også deler et billede af lille Donna.

Foto: Janni Pedersen/ Instagram

Mere familieforøgelse på vej

  Sidste år mistede Janni og Kim deres hund Bella, som blev 15 år. Donna som nu snart flytter ind, kommer fra samme kennel, som Bella.   Det er dog ikke den eneste familieforøgelse der er i vente.

Kims søn Jon og hans kæreste Laura, venter sig nemlig deres andet barn. Så TV 2-værten kan også juble over et kommende barnebarn.

"Vi er godt nok glade for, at der kommer en lille ny pige," lød det tidligere i år fra Janni Pedersen.

Parret har allerede Ada på tre år, som nu kan se frem til at blive storesøster - og ifølge Janni, så er det noget den lille pige ser meget frem til. 

Det kommende barnebarns navn er dog endnu ikke på plads, men storesøster synes at lillesøster skal hedde Leo.

             

Anbefalet til dig