Janni Pedersen siger farvel: Det bliver sidste gang

26/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - ARTE Booking
Nu er det slut.

Mest læste i dag

Faste seere af Go’ Morgen Danmark har kunne nyde TV 2-værten Janni Pedersen på skærmen siden april sidste år. Hun har været barselsvikar for den faste Go’ morgen-vært Louise Wolff, men nu er det tid til at sige farvel. Det skriver Janni Pedersen i et opslag på Instagram.

“Har sidste omgang Go Morgen vagter torsdag og fredag. Kommer godt nok til at savne stunder som disse, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde forestillet mig, jeg skulle være med til som journalist og studievært,” skriver hun til opslaget, hvor hun bokser mod medværten Mikkel Kryger.

Janni Pedersen vender tilbage til TV 2 NEWS, hvor hun været vært siden stationens begyndelse 1. december 2009. 

Vil blive savnet

Der er ingen tvivl om, at der er mange, der kommer til at savne den grinende vært på morgenfladen. I kommentarfeltet strømmer det ind med beskeder fra følgere.

“Vi kommer også til at savne dig.”

“Du har været knald god på Go Morgen Danmark, stort tab, at du stopper.” 

“Du har været så god, Jannie. Elsker dit herlige grin, som kommer lige fra hjertet.”

“Du bliver savnet på holdet i 2021.”

Sådan lyder nogle af kommentarerne fra følgere, der har nydt, at Janni Pedersen har haft vikartjansen.  

Nomineret som årets kvindelige underholdningsvært 

Janni Pedersen var nomineret i kategorien Årets kvindelige underholdningsvært 2020 i Billed Bladets TV-Guld. Det havde hun ikke regnet med ville ske, da hun tog en pause fra NEWS.

“Da jeg tog en pause fra nyhedsbranchen for at være vært på Go Morgen, havde jeg på ingen måde forventet, at jeg ville blive nomineret som årets kvindelige underholdningsvært ved Billed Bladets TV pris. Det er jeg godt nok glad og taknemmelig for,” skriver hun i et opslag på Instagram. Hun måtte dog se prisen gå til Sofie Linde.

Anbefalet til dig