Janni Pedersen udsat for stor brøler i nøgenbog

22/11/22 07:45

Thea M. Andersen

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Desværre er Janni Pedersen udsat for en brøler i den nye nøgenbog 'Ærlige kvindekroppe', som hun med lidt overtalelse sagde "ja" til at deltage i.

Fotograf og forfatter Heidi Maxmiling vil have større fokus på kropsdiversitet, og derfor har hun i otte år fotograferet afklædte kvindekroppe, som alle er med i hendes nye bog 'Ærlige Kvindekroppe', der netop er landet på gaden.

Blandt andet kan TV 2-vært Janni Pedersen ses med en stropløs BH i bogen. Det afslører hun selv i et opslag på Instagram.

"Det begyndte egentlig med et interview i Go Aften live, hvor fotograf @heidimaxmiling var inviteret for at fortælle om den bog med kvindekroppe, hun var i gang med. Hun havde kørt i bus med sin teenagedatter, der havde set en busreklame med silikonebryster og troede, at sådan ser bryster da ud. Det fik Heidi i gang, for at vise de uredigerede og ærlige kvindekroppe," skriver hun i opslaget og tilføjer:

"Et par dage efter interviewet skrev hun, om jeg ville være med. No Way. Jeg skal ikke være nøgen i nogen bog. Men jeg blev overtalt til at være med i en udgave med stropløs BH. Og har også begået et skriv om mit forhold til min krop. Det var noget grænseoverskridende det hele - men sammen med de øvrige deltagere, deres kroppe med aftegningerne af vores levede liv, er der kommet en smuk og vigtig bog ud af det. Ærlige kvindekroppe - i tekst og billeder. Og jeg er glad for, jeg sagde ja."

Men i den smukke og vigtige bog er der desværre blevet opdaget en stor brøler. Janni Pedersens navn er stavet forkert, skriver Ekstra Bladet

Hendes fornavn er angiveligt stavet med et 'e' til sidst - altså 'Jannie' i stedet for 'Janni'. Og det er en stavefejl, som den kendte tv-vært naturligvis synes er en smule træls. 

"Det er lidt træls, men det har jeg sagt. Jeg fik bogen, og så kunne jeg se, at der stod Janni med 'e'. Hvis der kommer et andet oplag, håber jeg, det bliver ændret," siger Janni Pedersen til mediet.

I alt har 49 skønne kvinder i alle størrelser, farver og aldre deltaget i bogen.