Janni Pedersen udskyder efter familieforøgelse

Foto: Claus Troelsgaard/ TV 2

Efter en familieforøgelse har Janni Pedersen været nødt til at udskyde sin og mandens fjerde krimi.

Janni Pedersen er en travl kvinde, der har mange ting at se til for tiden.

Læs også

Regering vil øge straffen for dyremishandling: Op til 4 års fængsel

I nærmeste fremtid skal hun og manden, Kim Faber, udgive deres tredje krimi 'Kvæler'. Derudover er hun også netop blevet mor til en lille hund. 

Lørdag var hun nemlig ude at hente en lille beagle sammen med hendes mand og deres 23-årige datter Nana. Den lille hund har fået navnet Donna. 

I oktober sidste år måtte de sige farvel til deres 15-årige beagle ved navn Bella. Overfor Ekstra Bladet afslører Janni Pedersen, at det var virkelig hårdt for hende at tage afsked med deres hund. 

"Alt har ligesom været virkelig tomt, siden Bella blev aflivet, og jeg kan ikke engang sige hendes navn uden at begynde at tude, selvom det snart er et år siden, at hun blev aflivet," fortæller hun til Ekstra Bladet. 

Janni Pedersen og Kim Faber udgiver deres tredje krimi 5. august, som Kim Faber har skrevet i deres kolonihave. Her har de altid haft hunden Bella med, men ikke siden, at de måtte aflive hende sidste år. Nu kan de dog se frem til at have den lille Donna med. 

Planen for Janni Pedersen og Kim Faber var, at de ville påbegynde skriveriet til deres fjerde krimi, så den kunne udgives til næste år. Med deres familieforøgelse har de dog været nødt til at udskyde planerne, fortæller Janni Pedersen. 

"Vi havde egentlig tænkt os, at vi skulle sidde herude (i kolonihaven, red.) og bare skrive og i gang med vores fjerde krimi, men jeg tror simpelthen ikke, der er tid til det. Vi havde regnet med, at den skulle komme ud til næste efterår, men det bliver skubbet, fordi man er så meget på arbejde, når man har en lille hund," siger hun til Ekstra Bladet. 

Læs også

Medier erfarer: Nu skal Christian Eriksen hjem

Hun slår dog fast, at det er en krimi, der er værd at vente på, selvom de håbefulde læsere af hende og Kim Fabers bøger må væbne sig med lidt ekstra tålmodighed.