Janni Ree afslører den egentlige årsag til, at hun og kæresten er taget til Tyrkiet

Nyheder
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Der er en skjult agenda med rejsen.

Lige nu læser andre også

Det er ikke mange dage siden, at Janni Ree løftede sløret for, at hun og hendes kæreste, Jeppe Stokholm, sammen med Jeppes 11-årige søn, skulle på deres første fælles familieferie.

Destinationen var Tyrkiet, og på daværende tidspunkt beskrev Janni Ree det som en tiltrængt pause fra hverdagen.

Nu viser det sig dog, at ferien har en skjult dagsorden.

Selvom de uden tvivl har nydt den tyrkiske sol og afslapning på et luksuriøst resort, havde parret også et andet ærinde – nemlig en forretningsaftale, som Janni Ree var i gang med at forhandle på plads.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Ferien på Day One Beach Resort i Alanya har altså ikke kun været af afslappende karakter. Bag de solrige feriebilleder og familiehygge lå der nemlig et professionelt formål.

"Jeg er taget til Alanya, fordi jeg har fundet en samarbejdspartner, Kristian, som bl.a. har en aftale med Day One-resortet, og vi skal lave nogle workshops fremadrettet og noget professionel networking. Så det er både pleasure and business," afslører Janni Ree.

Dog understreger hun, at aftalen endnu ikke er underskrevet, og derfor er de præcise detaljer om det kommende samarbejde stadig hemmelige.

Hun forventer, at alt vil falde på plads inden for et par måneder, hvorefter hun vil være klar til at dele mere information.

Projektet, som indtil videre omfatter foredrag, workshops og netværksmøder, vil ikke kun være begrænset til Tyrkiet.

Janni Ree antyder, at de også vil udvide aktiviteterne til andre dele af verden, men hun holder kortene tæt til kroppen om de fremtidige planer.

Anbefalet til dig