Janni Ree afslører: Derfor har jeg ikke været med i 'Vild med dans'

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Kunne du godt tænke at se Janni Ree i 'Vild med dens'?

Mest læste i dag

Janni Ree har medvirket i et hav af tv-programmer, herunder Forsidefruer, Divaer i junglen og Stjerner i trøjen.

Hvis man ikke vidste bedre, kunne man være fristet til at tro, at hun også har været med i 'Vild med dans', men det er ikke tilfældet, og nu afslører hun hvorfor.

Sådan skriver HER & NU.

I podcasten 'Marcus og Realitypanelet', hvor Janni Ree deltog sammen med Gustav Salinas, forklarede de to kendisser, hvorfor de ikke har været at finde i danseprogrammet på TV 2.

Både Janni og Gustav er enige om, at de gerne vil være med - men det har de ikke været, fordi TV 2 ikke har ringet.

"Jeg forstår det ikke. Jeg tror bare aldrig nogensinde, uanset hvor godt man klarer den, så bliver man aldrig den der pæne dreng i klassen", lyder det fra Gustav, der spekulerer i, hvorfor de mon ikke har fået tilbuddet:

"Måske har det noget at gøre med, at vi har været meget på TV3. Kan det være sådan noget?"

Det står nu klart, at Janni og Gustav ikke ville takke nej, hvis de blev tilbudt en plads i programmet, og måske det giver TV 2 gode idéer når de læser dette.

Kun tiden vil vise, om de nogensinde får tilbuddet.

Ikke bleg for at prøve nye ting

For et par uger siden besøgte Janni Ree en clairvoyant ved navn Rikke Rasmussen.

Det vidner om, at den tidligere forsidefrue ikke er bange for at begive sig ud på ukendt terræn, som hun også ville skulle gøre, hvis hun fik tilbuddet om at være med i 'Vild med dans'.

HER & NU skriver, at forsidefruen har optaget hele seancen med clairvoyanten, og at hun gik derfra med et stort smil på læben.

"Min far stod ved siden af mig og holdt på min skulder og aede mig på kinden, og min gamle hund Coco lå ved mine fødder og passede på mig", fortæller Janni Ree om oplevelsen ved gallapremieren på filmen 'For evigt' og fortsætter:

"Min far var der ligesom for at fortælle mig, det hele nok skulle gå. Det var meget fint, og jeg fik lidt tårer i øjnene."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig