Janni Ree fortryder det inderligt: Nu advarer hun andre

Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Janni Ree advarer nu andre, så de ikke ender i samme situation som hende selv.

Mest læste i dag

For et halvt år siden traf 53-årige Janni Ree en vigtig beslutning i sit liv. 

Her besluttede hun sig nemlig for, at hun ville have sit naturlige udseende tilbage og planlagde derfor at få fjernet alle sine implantater. 

Dette omfattede både brystimplantater og filler, som hun tidligere havde fået indsat under øjnene.

Det skriver HER og NU.

Efter at Janni Ree fik fjernet filleren fra øjnene hos Agate plastikkirurgi i Nordsjælland, stod hun over for et nyt og uventet problem:

"Fedtet havde lagt sig rigtig fint, men som når man får taget silikone ud af brysterne, så bliver huden jo slap. Nu har jeg gået tre måneder og ventet på hvordan fedtet skulle lægge sig. Men det kunne ikke råde bod på den slappe hud. Så nu har jeg fået en nedre øjenlågsoperation. Og det er kun en uge siden, så jeg går igen med store solbriller", forklarer Janni Ree med et smil på læben.

Den tidligere forsidefrue erkender blankt, at hun fortryder, at hun fik lavet filler i ansigtet, og hun advarer andre mod at gøre det samme:

“Jeg vil advarer alle mod at få filler under øjnene. Man ender med to buler nede langs kinden fordi det samler sig som små poser og vandrer ned ad. Så ser man ud som om man ikke har sovet i flere dage. Og det var jo ikke meningen med at få filler. Men nu er det heldigvis ude” udtaler Janni Ree.

Anbefalet til dig