Janni Ree har brugt flere timer på det: "Vi er slet ikke færdige"

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nu taler den tidligere forsidefrue ud.

Lige nu læser andre også

Der er løbet meget vand i åen hos Janni og Karsten Ree, siden det kom frem, at de skulle skilles.

Efter 11 år sammen, hvor de sidste ni år blev tilbragt som mand og kone, er kærligheden brast mellem den 79-årige milliardær og den tidligere forsidefrue.

Nyheden om deres skilsmisse har fået masser af opmærksomhed i medierne, og offentligheden har fulgt nøje med i deres opbrud.

Mens Janni Ree har været åben og delt sine følelser omkring bruddet med offentligheden, har Karsten Ree valgt en mere tilbagetrukken tilgang og forblevet tavs uden at kommentere på sagen.

Der har efterhånden været stille i et stykke tid, men nu har en ny afsløring set dagens lys.

Tirsdag blev Janni nemlig afhørt for første gang i forbindelse med sagen. Det skete i politiets afdeling i Gentofte, og den strakte sig over flere timer:

“Jeg har siddet til afhøring i mange timer i dag, som drejede sig om mine anklager mod Karsten, og vi er slet ikke færdige,” siger Janni Ree til Ekstra Bladet.

Hun forklarer videre, at processen er kompleks, og at der derfor vil være behov for yderligere afhøringer. Den næste afhøring er planlagt til november, og Janni forventer, at det vil tage mange flere timer at komme igennem alle punkterne.

Den tidligere forsidefrue understreger, at der er tale om en straffesag, hvilket betyder, at det handler om alvorlige anklager og ikke et økonomisk mellemværende mellem de to.

"Det er en straffesag. Det handler ikke om at afgøre et økonomisk mellemværende, men om mine anklager mod ham for psykisk, fysisk og økonomisk vold," siger hun.

Ifølge Ekstra Bladet skal politiet efter afhøringerne vurdere, om der skal rejses sigtelse mod Karsten.

Mens politiets efterforskning fortsætter, herunder afhøringer af både Janni og Karsten Ree, vil det blive vurderet, om der skal rejses sigtelse mod Karsten Ree.

Anbefalet til dig