Janni Ree i storslået fødselsdagsfejring: Fik helt særlig oplevelse

18/04/2024

Lucas Andreas

Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Den fik ikke for lidt, da Janni Ree skulle fejre sin 54 års fødselsdag.

Mest læste i dag

En aften ude med stil og efterfølgende tømmermænd var hvad der tegnede Janni Rees fødselsdagsfejring i marts, hvor hun sammen med venner og familie tog byen med storm.

Fejringen, som strakte sig fra et hjemmeholdt selskab i Vedbæk til nattelivet i Indre By, blev et minde for livet for den 54-årige kendis.

Janni Ree delte detaljer om den festlige aften, da hun trådte ud på den røde løber til premieren på den nye film 'For Evigt'.»Festen gik vildt for sig, og vi endte i en partybus på vej ind i byen til 'Museo'. Nøj, jeg var træt dagen efter,« fortalte hun til B.T.

På 'Museo', en natklub kendt for sin eksklusive atmosfære og kendte ejer, Remee, blev Janni og hendes gæster forkælet med drinks hele aftenen. "Jeg ved ikke hvordan, men jeg havde søbet rundt i drinks og havde alle mulige farver ned ad blusen – så ja, jeg havde en god fest, ligesom den nu skal være," fortæller Janni Ree. 

Resultatet var en ruskindsnederdel, der måtte sendes til Sverige for at få en kærlig hånd af et specialiseret renseri.

Festlighederne havde også et musikalsk indslag, da dansktopbandet 'Fede Finn & Funny Boyz' gav en privat optræden i Rees hjem, hvilket var noget, Janni satte rigtig stor pris på.

Den aften valgte Jannis mand, Karsten Ree, dog at blive hjemme, da han ikke deler sin kones entusiasme for science fiction-film.

Således blev Janni Rees fødselsdag en begivenhed, der balancerede mellem sjov og hyggelige hjemlige toner. En aften, hvor gode minder blev skabt med god musik, skønne venner og farverige cocktails.

Anbefalet til dig