Janni Ree: "Jeg bekræfter, at jeg har bedt Karsten om skilsmisse."

Af: Amalie L.

|

20/08/2024

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Janni Ree vil skilles fra Karsten Ree.

Lige nu læser andre også

Janni og Karsten mødtes i 2013, og to år senere blev de gift i hast på Rudersdal Rådhus, efter Karsten fik konstateret kræft i blæren. Nu ser det dog ud til, at deres ægteskab har nået sin vejs ende.

Efter elleve års samliv og ni års ægteskab med den 79-årige milliardær Karsten, har realitystjernen Janni nemlig besluttet at forlade ham. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

"Jeg bekræfter, at jeg har bedt Karsten om skilsmisse," siger Janni til Ekstra Bladet og tilføjer, at beslutningen har været under opsejling i noget tid. Allerede den 9. juli i år afleverede hun et brev til Karsten, hvor hun gjorde det klart, at hun ønskede at blive sat fri.

Janni beskriver, at der har været en fin stemning mellem hende og Karsten, siden hun afleverede brevet til ham. Med ønsket om at finde sig selv besluttede Janni at rejse lidt væk, og da hun vendte hjem igen, tog Karsten afsted til Afrika, hvorefter Janni ikke har hørt mere.

"Siden har jeg intet hørt fra ham, og vores sag ligger nu i Familieretshuset," forklarer Janni.

Tidligere på året fortalte Janni om sit ægteskab i podcasten 'Skilsmissen', hvor hun sammenlignede Karsten med sin ekskæreste.

"Af min ekskæreste blev jeg behandlet som en prinsesse, der blev båret på hænder og fødder. Der blev lavet mad og jeg fik masseret fødder. Nu er jeg sammen med Karsten. Der er det jo nærmest ham, der er prinsessen. Så der er det lige omvendt. Det har jeg ikke prøvet før. Jeg har prøvet, at jeg var prinsessen," fortalte hun og fortsatte videre:

"Det irriterer mig da også, at alt er til for ham. Jeg har været vant til at blive forkælet. Sådan et forhold har jeg ikke prøvet at leve i før."  

Karsten og Janni har gennem deres tid sammen lavet flere TV-programmer, hvor seerne er blevet lukket ind i deres ægteskab. Det var da også under optagelserne til TV-programmet 'Janni og Karsten', at Karsten valgte og på knæ og spørge Janni, om hun ville gifte sig med ham. Frieriet kom som en stor overraskelse for alle, da selv ikke produktionen var blevet informeret om Karstens plan.

Karstens helbred har været under stor offentlig bevågenhed de sidste år. Senest grundet diagnosen begyndende demens, som han fik i 2023.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Karsten, men indtil videre uden held.

Anbefalet til dig