Janni Ree lægger ikke fingre imellem: Raser igen mod Amalie

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Det er ikke længe siden, at Janni Ree var ude med riven mod sin tidligere ‘Forsidefrue’-kollega.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at Janni Ree langede ud efter ‘Forsidefrue’-kollegaen, Amalie, og nu gør hun det igen.

De tidligere stridigheder gik ud på, at Janni Ree følte sig tvunget til at give tilbage til Amalie, der angiveligt havde spredt falske rygter om, hvorfor de to forsidefruer ikke længere var på talefod.

Janni Ree havde først meldt ud, at de to ville holde en mindre pause, men herfra gik bølgerne højt.

Ifølge Janni Ree var det hende, der trak sig fra Amalie og altså ligeledes hende, der traf beslutningen om at afslutte deres venskab for flere måneder siden. 

På Instagram fortæller hun, at hun blokerede Amalie på sociale medier og slettede alle deres fælles billeder.

Men på trods af blokeringer og afskaffelse af fælles billeder så er Janni Ree ikke færdig med at lange ud efter Amalie.

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at Amalie igen er sammen med Mikkel Skelskov, men ingen af dem har endnu udtalt sig.

HER & NU mødte Janni Ree til premieren på ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’. Her fik hun ytret sin holdning til, at Amalie og Mikkel Skelskov nu igen danner par:

“Det var jo, hvad jeg havde forudset. Det er det samme mønster, de kører. Det er at involvere en masse mennesker; at involvere vores politi, Familieretshus og kommuner. Tænk sig, hvad staten bruger af ressourcer på deres forhold. Og de stakkels små børn. Jeg synes, det er mere synd, at der står to børn i alt det her, og det er dem, der er taberne.”

Janni Ree lægger altså ikke fingre imellem, og hun er tydeligvis ikke helt på bølgelængde med parrets ‘mønster’, som går ud over deres fælles børn.

Anbefalet til dig