Janni Ree med særlig afsløring: Hende og Karsten "har talt om at..."

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Janni Ree afslører nu, hvad hende og Karsten har i tankerne.

Lige nu læser andre også

Janni og Karsten Ree er uden tvivl et af Danmarks mest populære par, og der er efterhånden heller ikke nogen, der er i tvivl om, at de er glade for at rejse.

Tilbage i foråret var de for eksempel et smut i Afrika, og nu har Janni Ree afsløret, hvad parret pønser på at gøre her til sommer.

Det skriver HER & NU.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vejret herhjemme har skuffet ganske fælt på det seneste. Netop af den grund overvejer Ree-parret da også at køre en tur sydpå:

"Hvis vejret fortsætter med at være dårligt, så tager vi sydpå. Vi har talt om at tage til Kroatien, og vi vil gerne køre derned selv. Derudover skal vi et smut til Skagen, som vi plejer," siger den tidligere forsidefrue.

Hvorfor parret vil til lige præcis Kroatien, fortæller Janni ikke noget om, men sidst parret var i Afrika, kæmpede de med flere problemer, herunder en aircondition, der ikke virkede.

Det er måske grunden til, at de kigger andre veje i denne omgang.

'Hede nætter'

Janni Ree har tidligere fortalt til SE og HØR, at den defekte aircondition, som parret kæmpede med, da de var i Afrika i foråret, resulterede i et par 'hede nætter':

"Jeg tror ikke, vi sov i tre dage. Det var så varmt, at vi var badet i sved. Det var helt vildt! Der var ingen aircondition, så vi blev nærmest uvenner hver dag, fordi det var så varmt."

Når man sidder i kolde Danmark, kan det godt være svært at forestille sig, hvor varmt det kan være i Afrika om foråret, men det faktum, at Janni Ree sikrede sig en tredjegradsforbrænding i panden på turen, fortæller en del.

"Jeg glemte at smøre mig ind med solcreme, så blev jeg fuldstændig svitset, og det blev til et sår. Så varmt var det," udtalte Janni kort efter rejsen.

Anbefalet til dig