Janni Ree med stor afsløring: Afventer blot besked i e-Boks

Af: Lucas Andreas

|

10/10/2024

Nyheder
Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Snart bliver det en kendsgerning.

Lige nu læser andre også

Det er ikke ligefrem gået stille for sig, siden det kom frem, at Janni og Karsten Ree skulle skilles.

Efter 11 år sammen, hvoraf de sidste ni år blev tilbragt som mand og kone, er kærligheden mellem den 79-årige milliardær og den tidligere forsidefrue nu brast.

Som følge af skilsmissen har Janni Ree skulle finde en ny bolig, og det er nu lykkedes.

Det bekræfter Janni Ree selv til B.T.

Efter over et årti i Karstens millionvilla Vedbæklund har hun nu midlertidigt flyttet ind hos en veninde i Frederikssund, mens skilsmisseprocessen mellem hende og Karsten Ree fortsætter.

"Jeg kan jo ikke blive ved med at have adresse hos Karsten," udtaler Janni Ree og bekræfter dermed, at både hun og hendes virksomhed har skiftet adresse.

I øjeblikket er det dog kun virksomheden, der er registreret på adressen.

Der er nemlig lige et skridt, der mangler, før Janni Rees tid i Vedbæklund officielt er forbi.

"Jeg har ændret adresse i går, og hun skal jo lige have en besked i e-Boks og så videre, men min egen adresse kommer også til at være der, det skal bare lige gå igennem først," fortæller hun.

Hvor hun på længere sigt skal have bopæl, melder hun ikke noget om. Men noget tyder på, at den næste adresse kan blive i udlandet.

Hun og hendes kæreste, advokaten Jeppe Stokholm, som bor i Schweiz, har allerede drøftet mulighederne for, at hun kan flytte permanent til alpelandet.

Janni Ree understreger dog, at hun fortsat vil have tilknytning til Danmark, da både hendes arbejde og familie herhjemme stadig er en central del af hendes liv.

Anbefalet til dig