Janni Ree melder ud: Karsten gider ikke 'tissekone-show'

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu fortæller Janni Ree en sjov detalje om hendes mand.

Mest læste i dag

Janni Ree er en fast del af TV 3-programmet 'Forsidefruer'. 

I programmet har seerne også jævnligt set lidt til hendes mand Karsten Ree. Dog er det ifølge Janni ikke ligefrem fordi Karsten har et ønske om at være med - og så alligevel. 

Hun fortæller nemlig til SE & HØR at Karsten omtaler programmet som et 'tissekone-show' som han ikke ønsker at være en del af. 

Men Janni fortæller også, at piben straks får en anden lyd, når der er noget der som fanger Karstens interesse i programmet.

"Han er træt af det "tissekone-show", og han vil simpelthen ikke være en del af det. Og alligevel så er han med hver gang, griner hun og uddyber, at hvis der i programmet skal ske noget, der interesserer Karsten, som eksempelvis ”at køre ræs”, så ”glemmer han alt om det”, og vil pludselig gerne være med," fortæller Janni Ree. 

Den nye sæson af Forsidefruer havde premiere i går aftes og kan ses på Viaplay og TV 3.

Trist besked til Karsten

Det er heller ikke længe siden, at Janni måtte overbringe Karsten en trist nyhed. 

Karsten er nemlig temmeligt glad for Jannis store silikonebryster - og nu har hun altså planer om at få dem gjort mindre.

Lige nu har forsidefruen 600 milliliter i hvert bryst og det skal reduceres til 350 milliliter.

Årsagen er primært at de store attributter skaber gener for Janni. Hun får nemlig ondt i ryggen på grund af størrelsen - og derudover mener hun heller ikke, at hun engang kan sidde på plejehjemmet med 'sådan nogle store meloner'.

Selvom Karsten er glad for de store fortrin, så er han også forstående overfor Jannis beslutning.

Anbefalet til dig