Janni Ree om ondsindede rygter: Jeg tror, jeg ved, hvem det er

Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Janni Ree har en formodning om, hvem der står bag.

Mest læste i dag

Janni Ree kan nok bekræfte, at livet som offentlig person indebærer at skulle håndtere en bred vifte af udfordringer og kommentarer.

I et nyligt opslag på Instagram kaster hun lys over netop dette, da hun har hørt nogle rygter om sig selv:

"Offentlig person. Her skal man finde sig i meget, men nu mener jeg grænsen er nået. Rygterne nåede mig i torsdags, og dem er jeg nødsaget til at få manet til jorden", indleder hun opslaget.

Hvis du ikke er helt med på, hvad det hele handler om, så forklarer Janni Ree i opslaget, at der har svirret rygter omkring, at hun har en hemmelig lejlighed i Hellerup, at hun har været Karsten utro med en kendt journalist, og at hun har haft en affære med en anden.

Men den slags beskyldninger vil hun ikke finde sig i.

"Det er så langt ude, og en lodret løgn, at jeg har valgt at stå frem med disse beskyldninger, rygter da det er så grænseoverskridende, og rygter som kun jeg kan stoppe. Der må virkelig sidde mennesker som keder sig, og have det dårligt selv, siden de spreder så onde rygter. Eller også vil de for enhver pris have en ned med nakken, som jeg kun kan tolke er jalousi."

Har en teori

Under gallapremieren på Viaplay-serien 'Kald mig far', satte Janni Ree tid af til at tale ud om de seneste rygter, der har omgivet hendes privatliv.

Her fremsatte hun også en teori, som giver anledning til et hav af spørgsmål.

"Jeg har jo en formodning om, at jeg godt ved, hvem det er", lød det fra den tidligere forsidefrue. Selvom hun har en formodning om, hvem 'gerningsmanden' er, så vil hun alligevel ikke sætte navn på.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig