Janni Ree om skilsmissen: "Det er grimt, at man som to voksne mennesker ikke kan tale sammen"

Af: Lucas Andreas

|

20/08/2024

Nyheder
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Janni Ree afslørede over for Ekstra Bladet, at det var hende, der ville skilles.

Lige nu læser andre også

Som lyn fra en klar himmel fortalte Janni Ree tirsdag til Ekstra Bladet, at hun havde bedt milliardæren Karsten Ree om en skilsmisse.

Men der er ikke noget der tyder på, at det bliver en fredelig skilsmisse.

Tværtimod kunne SE og HØR kort efter bringe et interview med Janni Ree, hvor hun tordner mod sin kommende eksmand.

Begge parter har forskellige udlægninger af, hvordan bruddet fandt sted.

Janni Ree har taget til genmæle efter nyheden om skilsmissen og slår over for SE og HØR fast, at det var hende, der først tog initiativet til at afslutte ægteskabet.

Ifølge hende var beslutningen taget allerede den 9. juli, da hun sendte Karsten et brev, hvor hun bad om at blive sat fri.

Karsten Rees kommunikationsansvarlige, Sune Aagaard, havde dog fremlagt sagen anderledes og sagt, at det er Karsten, der har anmodet om skilsmissen.

Janni har fået mundkurv på

Ægteparret, som har været sammen i over et årti, og som i mange år delte deres liv med offentligheden gennem reality-tv, har været tilbageholdende med at dele detaljer om, hvad der gik galt.

Janni er dog hurtig til at fortælle, at hun har fået "mundkurv på" af familien, hvilket indikerer, at der ligger mere bag beslutningen end det, der bliver offentligt sagt.

Efter at have sendt brevet tog Janni på ferie for at bearbejde situationen, mens Karsten angiveligt har overladt det praktiske omkring skilsmissen til sine børn, som har indgivet anmodningen til familieretshuset.

Karsten Ree befinder sig i øjeblikket i Afrika, hvor kontakten til Janni Ree efter sigende er ikkeeksisterende.

"Det er grimt, at man som to voksne mennesker ikke kan tale sammen," siger Janni Ree til SE og HØR.

Bruddet mellem de to har været præget af uenigheder om, hvem der reelt tog beslutningen, og Janni udtrykker sin frustration over, at de ikke har kunnet tale sammen om deres problemer som voksne mennesker.

Anbefalet til dig