Janni Ree om skilsmissen: Karstens demens-diagnose spiller ikke en rolle

Af: Amalie L.

|

22/08/2024

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu kommer Janni nærmere ind på baggrunden for bruddet.

Lige nu læser andre også

Når kendte par går fra hinanden, kan spekulationer og rygter hurtigt løbe løbsk, hvilket også har gjort sig gældende, siden Janni og Karsten offentliggjorde, at de skulle skilles. Men Janni afviser nu, at ægtemandens helbred har været årsagen til deres brud.

Det skriver Ekstra Bladet.

I Ekstra Bladets populære podcast 'Bare mellem os' tager Janni bladet fra munden og sætter tingene på plads. Hun understreger, at Karstens demens-diagnose ikke har spillet nogen rolle i hendes beslutning om at forlade ham. 

"Det har intet med det at gøre," slår hun fast og påpeger, at Karsten trods diagnosen har været både aktiv og velfungerende.

"For det første har han begyndende (demens, red.), og for det andet så har han været rigtig frisk længe. Han kører bil, han kører ræs, han kan rejse alene, han er frisk, og det har han været et godt stykke tid," siger Janni og afviser dermed, at sygdommen har påvirket hendes valg.

Men hvad er så årsagen? Ifølge Janni er det snarere en ophobning af udfordringer gennem mange år, der har ført til beslutningen. 

"Det er faktisk noget, der lægger både før og igennem vores forhold i mange år, som man så til sidst, ja, så kan man bare ikke mere," forklarer hun og pointerer, at problemerne har rødder langt tilbage i deres forhold.

“Så det har ikke noget med sygdommen at gøre,” slår Janni fast.

Anbefalet til dig