Janni Ree taler ud om skilsmissedramaet: Tror Karsten er vendt tilbage

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nu deler den tidligere forsidefrue ærlige ord.

Lige nu læser andre også

Det er ikke gået nogens næse forbi, at kærligheden er brast mellem Janni og Karsten Ree.

Mens Janni har medvirket i utallige interviews omkring skilsmissen, har Karsten ikke sagt et ord, men kun meldt meget få ting ud gennem sin kommunikationsansvarlige.

For lidt mere end en uge siden blev Janni så sat i forbindelse med en yngre rigmand, der er bosiddende i Schweiz.

På daværende tidspunkt afviste hun, at der var nogen form for kærlighed mellem dem, men udelukkede samtidig ikke, at det kunne ske.

Der skulle dog ikke gå længe, før piben fik en anden lyd.

Forleden kom det frem, at den tidligere forsidefrue og skatteadvokaten, Jeppe Stokholm, danner par.

Det afslørede Janni over for B.T.

Selvom Janni svæver på en lyserød sky i øjeblikket, så står idyllen i stor kontrast til det drama, der udspiller sig.

Dog løfter den tidligere forsidefrue nu sløret for, at Karsten ikke kun forholder sig tavs i forhold til offentligheden, men også over for sin tidligere partner.

"Karsten har valgt at stikke hovedet i busken. Han lader børnene køre det. Jeg tror faktisk, at han er tilbage i Afrika igen", siger Janni til HER & NU og udtaler derefter følgende:

"Jeg føler lidt, at det nærmest ikke er ham og jeg, det er mig og børnene."

Så mange penge står Janni til at få

Mens skilsmissedramaet fortsætter, er der flere, der har grublet over, hvor mange penge Janni kan ske at få med fra striden.

Ekstra Bladet har i den forbindelse talt med skilsmisseadvokat, Ulrik Grønborg, som forklarer, at Jannis nye bekendtskab kan ende med at koste hende dyrt:

"Nye samlivsforhold får altid konsekvenser for et ægtefællebidrag, og det er ligegyldigt, om den nye er fattig eller rig, om han forsørger hende eller ikke," siger skilsmisseadvokaten og fortsætter:

"Det er velkendt, at man har fået tildelt et ægtefællebidrag, men når et nyt forhold bliver dokumenteret, så nedsættes beløbet til nul kroner."

Dermed ser det ud til, at Janni ikke får en rød reje med fra skilsmissen, da hun tilsyneladende ikke får tildelt et ægtefællebidrag, som typisk ligger mellem 5.000 og 25.000 kroner.

Anbefalet til dig