Janni Ree tror ikke på, at Karsten vil gøre det - men det vil tiden vise

07/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Janni Ree tror ikke på det.

Mest læste i dag

Tilbage i september måned satte Janni og Karsten Ree deres imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk til salg, men der er stadig ikke nogen, der har bidt på krogen.

Udfordringen med at finde en køber til hjemmet, som er prissat til 120 millioner kroner, er overraskende nok noget, som parret er ganske glade for:

"Der sker ikke så meget, vi bliver boende, og det er vi rigtig glade for. Karsten er rigtig glad, han er jo virkelig glad for huset", udtaler Janni Ree til HER & NU.

Den luksuriøse villa, der ligger med udsigt til Øresund og er 527 kvadratmeter, har været Karsten Rees hjem i 70 år. Det faktum kombineret med den høje pris gør, at Janni ikke tror, at parret kommer til at flytte derfra.

Til de købere, der skulle være interesserede i at købe huset, har Janni Ree dårlige nyheder.

Hun lægger nemlig ikke skjul på, at Karsten Ree, der er kendt for at være ganske nærig, nok bliver meget svær at få til at sælge huset til under dets nuværende udbudspris.

"Nej, det tror jeg sgu ikke, han gør," siger hun med et stort grin.

Om parret vil bo i den enorme villa på Strandvejen til deres dages ende, vil tiden vise, men lige nu er der ikke noget, der peger i retning af, at der er på vej væk.

Anbefalet til dig