Janni Ree var ude med veninderne - men pludselig skulle hun hjem

31/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Det hele vendte på en tallerken for Janni Ree.

Mest læste i dag

Forleden blev Miss Danmark 2023 kåret i Cirkusbygningen i København, og her var den evigt populære forsidefrue Janni Ree med til at fejre de danske skønheder.

Janni Ree var afsted med et par veninder, og de fik sig et par drinks, men de ventede på at showet ville blive skudt i gang.

Men pludselig fik Janni Ree det dårligt, og det gik hurtigt op for hende hvorfor.

Det skriver SE og HØR.

Hele dagen havde hun nemlig ikke fået noget at spise. Hun var dog så heldig, at en af veninderne hurtigt kom hende til undsætning med et knækbrød, men det var nær ved at ryge i den gale hals:

“Jeg hostede og hostede, og min veninde, der er sygeplejerske, overvejede om hun skulle stikke et sugerør ind for at få luftvejen fri”, udtaler Janni Ree til SE og HØR.

Kort efter fik hun til alles held åndedrættet tilbage, hvor det skulle være, men det slutter ikke her.

To sjusser med vodka senere fik Janni det skidt, hvorefter hun blev fragtet hjem. Hun forklarer at hele oplevelsen med knækbrødet havde gjort hende rundt på gulvet, men hun tilføjer derefter, at hun ikke kan tåle alkohol mere.

Hun har fået fortalt af veninderne, at hun var meget festlig og kærlig på vejen hjem.

Det er ikke mere end et par uger siden, at det kom frem, at hendes mand Karsten Ree havde fået konstateret demens. Det tror hun også påvirker hende, når hun er ude med sine veninder:

“Jeg er stresset i hele min krop, og jeg tror jeg måske har tænkt, jeg skal skynde mig at have det sjovt, så jeg kan komme hurtigt hjem til Karsten igen”, siger Janni Ree.

Anbefalet til dig