Janni Ree: Vi opfører os ordentligt nu

Janni Ree er blandt andet aktuel i programmet Froside fruer på TV 3. Foto: TV3

Forleden måtte Janni Ree stå på mål for kritik.

Pandemien raser og verden er “rød”, danskerne opfordres på det kraftigste at “at blive hjemme” - men alligevel flyder de sociale medier over med eksotiske feriefotos fra mange kendisser. Blandt andet Mikkel og Lea Kessler har delt feriebilleder, det samme har Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff - og det samme gælder Janni og Karsten Ree.

Det er jo tillokkende med en tur væk fra den grå og våde danske vinter og når man ikke mangler penge - så er det jo nemt at bestille en tur til varmere himmelstrøg. 

Læs også

Kærlighed hvor kragerne vender: Christian åbner op efter afvisning

Men netop dét, har resulteret i en del postyr og der er blevet rejst voldsom kritik mod kendte og influencere, der på trods af anbefalingerne er rejst på solferie.

Den 29. december drog Janni og Karsten afsted, turen gik til Kenya, hvor Janni tog med Karsten på forretningsrejse. Det var dog ikke udelukkende business, da de to kombinerede det med at besøge nogle venner og tilbringe er par dage ved kysten.

Opfordrer andre til at lade være

I TV 2’s Go’ aften Live, var hun forleden gæst hos vært Abdel Aziz Mahmoud - og det samme var Berlingskes kulturredaktør Anna Sophia Hermansen. Hun mener nemlig, at danske kendisser bør være et bedre eksempel. 

Janni Ree fortæller, at da hende og Karsten tog afsted havde de fået besked på, at smittetallet var lavt og at der var styr på det hele. Desuden var verden på daværende tidspunkt orange, og parret følte det var ok at tage afsted, når der var tale om en arbejdsrelateret rejse. Derudover var hotellet ikke fyldt og de fik taget deres temperatur dagligt, og bar mundbind alle steder indendørs.

Anne Sophia Hermansen mener dog stadig at det er forkert og retter kritik mod Janni, omkring at hun ikke er en god rollemodel - og det giver Janni hende ret i:

“Jeg giver Anne Sophia ret i, at hvis vi allesammen bliver hjemme, så får vi pandemien hurtigere ned. Hvis vi allesammen rejser rundt, og vi både får den sydafrikanske mutation og den engelske med hjem, så stikker det jo af. Og så går der endnu længere tid, før alle kan rejse igen. Så vi opfører os ordentligt og strammer an, det har vi aftalt,” lyder det fra Janni Ree.

Læs også

Ikke set før: Stor ændring i Frederik og Marys familieliv

Janni fortæller også, at parret hurtigt efter hjemrejse blev enige om, at det ville de bestemt ikke gøre igen. De er enige om, at næste gang turen går til udlandet, det er først når “det her” (corona, red.) er overstået. Hun har også en helt klar melding til andre kendisser der lige nu glædeligt rejser ud:

“Jeg synes, at de skal overveje at blive hjemme - også fordi alt er rødt. Jeg synes det er dumt at begynde, at lege med skæbnen,” lyder ordene fra hende.

 

 

 

 

Læs også