Janni Spies ramt af konkurs

05/12/22 10:07

Thea M. Andersen

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Janni Spies og hendes søn har drejet nøglen om på deres gamer-projekt.

Det danske firma GameBoks Aps, som sælger den avancerede trækuffert, er netop blevet begæret konkurs.

Det skriver Statstidende. Det sker, efter at det sidste år endte med et underskud på over to mio. kr.

Det betyder, at den 60-årige Janni Spies, hendes søn Christopher Kjær og fodboldspilleren Nicolai Jørgensen står til at miste deres investeringer i firmaet, som blev stiftet i 2018.

Janni Spies, der som 20-årig blev gift med den mere end 40 år ældre rejsekonge Simon Spies, ejer mellem 5 og 9,99 procent af firmaet. Det samme gør Nicolai Jørgensen, mens sønnen ejer mellem 20 og 25 procent af firmaet.

"Selskabet af 1. Maj 2018 ApS (tidl. GameBoks ApS), der pr. 30.11.2022 er erklæret som værende 'under konkurs', havde tidligere statussen 'normal'. En konkurs har til hensigt at sikre, at virksomheden afvikles under ordnede forhold, og at virksomhedens værdier fordeles mellem kreditorerne efter de regler, der er fastsat i konkursloven," skriver Lasso, som fortsætter:

"Samtidig med at Selskabet af 1. Maj 2018 ApS (tidl. GameBoks ApS) har ændret status til 'under konkurs', er PIASTER REVISORERNE, STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB fratrådt som revisor for firmaet, og Robert Mørkegaard Gertsen fratrådt som administrerende direktør for firmaet.!"