Janus Bakrawi med trist udmelding: Vi skal ikke giftes alligevel

26/10/20 08:19

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - ARTE Booking.
Den aktuelle Vild med Dans-stjerne Janus Bakrawi, kunne for får måneder siden annoncerer at han havde friet til kæresten. Nu har han annonceret at forlovelsen er brudt.

Janus Bakrawi er blandet andet kendt fra serier som Taxa, Rita og Ørnen - derudover har han også været med i flere dokumentarer, heriblandt De bortførte børn på TV 2. I øjeblikket ses han også på skærmen, det er dog i en anden sammenhæng - nemlig når han trækker i danseskoene sammen med dansepartneren Karina Frimodt, hvor de to hver fredag danser i Vild med Dans. 

Det kun omkring tre måneder siden, at den 45-årige skuespiller og hans 38-årige kæreste Kira Møller, annoncerede at de skulle giftes. Janus havde været på knæ og havde friet til Kira - og hun havde sagt ja. Siden er det dog ikke gået helt som forventet og nu er forbrydelsen brudt. Det skriver BILLED-BLADET.

Parret som har kendt hinanden i tre år, er kommet frem til, at de ikke har de samme ønsker for fremtiden. 

Fredeligt brud 

Janus fortæller til bladet, at der er kommet ting frem, som de to ikke er helt fælles om. Dog er det i fællesskab, at de to derfor er blevet enige om, at sløjfe bryllupsplanerne. Han fortæller også at forholdet er sluttet i fred og fordragelighed, og at de to - nu tidligere forlovede - stadig taler sammen. 

"Vi fandt ud af, at der skulle indgås for mange kompromiser, og det ønsker vi ikke." Fortæller Janus Bakrawi.

Han fortæller desuden at han har det ok, på trods af bruddet. Han er dog glad for at han deltager i Vild med Dans, da det tager meget af hans fokus. Det betyder også at han ser Karina Frimodt hver dag, hvilket han er glad for. 

"Hun er en dygtig danselærer og hun er også fin at tale med," fortæller han.

I fredags lagde de to sig i øvrigt i spidsen og indtog førstepladsen, i Vild med Dans-Knæk Cancer.