Jasmin Gabay afslører stor nyhed: "En ikke helt almindelig mandag"

05/10/2021

Sarah Steenfeldt

Jasmin Gabay var med i Den store Bagedyst på DR1 i 2018.
Nu afslører Jasmin Gabay, at i går var en helt særlig dag.

Mest læste i dag

I 2018 blev Jasmin Gabay et kendt ansigt blandt danskerne, da hun bagte sig til en finaleplads i DR-programmet 'Den Store Bagedyst'. Med et stort smil og farverige kager imponerede hun både seerne og dommerne. 

Det er dog ikke kun hendes bagetalent som hun er kendt for. Hun er også kendt for sin musik og passion for musik. I 2019 stod hun på scenen ved Dansk Melodi Grand Prix hvor hun optrådte med sangen 'Kiss Like This'.  I mange år har hun også været korsanger for den danske sanger Patrick Dorgran. 

Instagram inviterer hun sine knap 48.000 følgere helt tæt på - og det er også her, at hun nu deler en stor nyhed med sine mange følgere.

Helt speciel dag  

"Og sådan endte igår. En ikke helt almindelig mandag. En mandag hvor vi sagde “ja” til hinanden og fejrede med de nærmeste over bobler og spandauere. Vi nød solnedgangen fra den smukkeste tagterrasse hos @ahouse_cph og føler os så heldige at det blev vores tilflugtssted," skriver Jasmin Gabay til et billede af hende og nu ægtemanden Niclas Bardeleben. 

Foto: Jasmin Gabay/ Instagram 

Jasmin Gabay og Niclas Bardeleben har dannet par siden 2019. 

Jasmin var i forvejen mor til sønnen Jonathan og i dag er hun nu mor til to. I januar i år afslørede Jasmin og Niclas nemlig at de ventede sig deres første fælles barn.

Den glædelige nyhed blev annonceret i en video på Facebook, hvor de alle tre var med - sammen med Jasmins voksende mave.

Den 7 juli kom lillebror til verden og han har fået navnet Elias. 

"Og så var vi en til. Vores hjerter flyder over! 7/7 er også en flot fødselsdag," skrev Jasmin Gabay til et billede af den nybagte familie på hospitalet efter fødslen. 

KLIK HER for at læse flere nyheder fra ind- og udland. 

Anbefalet til dig