Jeanette Ottesen deler bikini-billeder med stærkt budskab

Af: Thea Andersen

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Janus Nielsen/Foto Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Foto Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Den tidligere svømmer deler bikini-billeder for at sætte fokus på kropspositivisme.

Lige nu læser andre også

Jeanette Ottesen, der i dag arbejder som onlinecoach, tv-personlighed og influencer, bruger blandt andet sin profil på Instagram til hjælpe kvinder med at få et gladere mindset.

Senest har hun delt en række billede af sig selv iført badetøj for at sætte fokus på kropspositivisme. Blandt disse billeder er et af hende iført bikini fra tiden under hendes graviditet og andre, hvor hun står knivskarpt.

"Kropspositivitet og selvtillid i badetøj. Jeg håber du har en dejlig sommer og at du har det dejligt i din krop. Husk på, at føler du dig lækker så ER DU LÆKKER," skriver hun til billederne og tilføjer:

"ALLE KROPPE ER SMUKKE KROPPE."

Du kan se billedet på Jeanette Ottesens Instagram-profil eller herunder.

Ny flamme

I starten af december delte Jeanette Ottesen en trist nyhed. Den tidligere svømmer afslørede nemlig, at det er slut mellem hende og Marco Loughran. Det løftede hun sløret for i et opslag på det sociale medie Instagram.

"Nogle gange forløber livet ikke, som man havde drømt om. Marco og jeg skal skilles, da vi ikke længere deler de samme værdier og ønsker til dét at være i et ægteskab," skrev hun i opslaget og tilføjede:

"Det er selvsagt et voldsomt sted at være, særligt som nybagt mor, og lige nu er mit fokus på mine børns og min trivsel - og samtidig betyder det meget for mig, også at fortsætte med at være der for mine klienter."

Men blot et halvt år efter skilsmissen fortalte den tidligere svømmer og Danmarks mest vindende atlet, at hun havde fundet kærligheden igen. Det afslørede hun ifølge Her & Nu i en story på Instagram.

Siden da har hun delt flere detaljer om og opslag med hendes nye flamme, der hedder Christian. Blandt andet har hun delt et billede på det sociale medie, hvor de sidder og holder i hånden.

Jeanette Ottesen og eksmanden Marco Loughran blev gift i 2017, og har sammen to børn. De har både datteren Billie-Mai og sønnen Harley.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig