Jem & fix koncept fejrer 10 års jubilæum: Lancerer igen helt særligt tilbud

Af: Lucas Andreas

|

16/07/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Konceptet fejrer i år 10 års jubilæum.

Lige nu læser andre også

Jem & fix har netop annonceret en spændende nyhed, der utvivlsomt kommer til at give stor glæde rundt om i landet.

Byggemarkedet, der er kendt for at tilbyde kvalitetsprodukter til lave priser, giver nemlig for tiende gang mulighed for deres kunder til at modtage et tilskud til deres næste projekt i deres lokale forenings- eller klubliv.

Det gør de gennem sponsoratet "I fixer - vi støtter".

”I fixer, vi støtter” er et sponsorat, hvor alle klubber eller fællesskaber med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om byggematerialer fra jem & fix.

Der kan søges for materialer helt op til 50.000 kroner, det eneste krav er, at man er et fællesskab med et projekt, og at man selv kan fixe projektet.

Jem & fix skriver selv om projektet og dets 10-års jubilæum:

"Gennem 10 år har vi støttet hundredvis af lokale foreninger med byggematerialer til deres fix det selv-projekter. Der er nemlig masser af ildsjæle i det danske foreningsliv, som brænder for at forbedre faciliteterne for deres medlemmer, så de sammen kan dyrke deres fælles passion – og det vil vi rigtig gerne bakke op om ved at hjælpe foreningslivet i Danmark godt på vej.

Ridning, træskibe, rollespil, speedway, beachvolley – interesserne er forskellige, men fællesskabet er det samme, og det er lige vigtigt for både børn, unge og ældre."

Sådan ansøger du om materialer

Det eneste det kræver er, at I i en ansøgning skal fortælle jem & fix, hvad I trænger til at få fixet, hvilke materialer I skal bruge, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes.

Alt dette skal samles i en online ansøgning, hvor jem & fix opfordrer til, at man er kreativ med billeder og video.

Du kan ansøge om støtte her.

I videoen herunder kan du se en årsvideo for 2023, hvor de fortæller om systemet.

Anbefalet til dig