Jens advarer andre: Sådan endte han med ekstraregning på 100.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Du kan undgå den store regning ved at følge Jens' råd.

Lige nu læser andre også

Det gør altid ondt at få en stor, uventet ekstraregning.

Selvom det kan lyde hårdt, så er det i flere tilfælde selvforskyldt, og derfor gælder det om at lære af sine egne og andres fejl.

Jens Hjarsbechs, der er cheføkonom, fortæller i B.T.s podcast, at det er vigtigt, at man ikke bare vælger den første håndværker, man støder på, når der skal renoveres.

Da han skulle have renoveret taget på sit hus, valgte han og hans kone en virksomhed, der endte med at gå konkurs midt i projektet.

"Vi har da været ude for, at det firma, der skulle lave vores tag, lige nåede at gå konkurs, inden de var færdige, og der kunne jeg godt have tænkt mig, at vi havde været lidt bedre til at undersøge markedet," siger han i podcasten.

Da firmaet, der skulle renovere hans tag, gik konkurs, blev han nødt til at finde en anden virksomhed og betale yderligere 100.000 kroner.

Det var dog kun begyndelsen på problemerne. Senere opdagede de, at taget ikke var lavet korrekt, hvilket resulterede i vandlækager.

"De manglede ikke meget, men det, vi så fandt ud af senere, var, at de havde lavet taget på en sådan måde, at det ikke holdt vand. Vi fik vand ned i loftet, og det var ikke helt præcis det, vi havde bestilt," lyder det fra cheføkonomen.

Desværre var der ingen økonomisk kompensation at hente fra konkursboet. Den dyre lektie har gjort det klart for Hjarsbech, at det ikke betaler sig at spare på håndværkere.

Hans råd er klart: Undersøg markedet grundigt og vær villig til at betale ekstra for pålidelighed og kvalitet.

Det kan spare dig for store problemer og uforudsete udgifter i fremtiden.

Anbefalet til dig