Jens Werner er gået bort

Nyheder
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Hvil i fred.

Mest læste i dag

Den tidligere 'Vild med dans'-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft.

Det oplyser hans familie i en mail til Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

"Jens var ikke blot en enestående atlet, dommer, underviser og foredragsholder, men også en yderst kærlig og omsorgsfuld ægtefælle, far, søn, bror, svoger og onkel," lyder det fra familien i mailen.

Den tidligere og evigt populære 'Vild med dans'-darling blev 59 år gammel og sov stille ind den 9. juli.

Jens Werner var dommer i 'Vild med dans' gennem samtlige 20 sæsoner af programmet i Danmark.

Udover sin rolle som dommer var han også tidligere verdensmester i selskabsdans, hvilket blot sætter streg under, hvor dygtig og passioneret han var omkring dansen.

Tilbage i november måned meldte Jens Werner ud, at han endegyldigt ville stoppe som dommer i det populære danseprogram. På daværende tidspunkt afviste han dog, at det havde noget med sygdommen at gøre:

"Der er jo mange, der tror, at jeg kun har været med et par gange på grund af min sygdom. Men det er slet ikke tilfældet. Jeg har det virkelig, virkelig godt og er i rigtig gode hænder, og jeg tror på, at fremtiden bringer noget godt med sig," lød det.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre danskere i den svære tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig