Jes Dorph får nyt værtsrolle

22/09/2021

Mathias Busekist

Jes Dorph-Petersen har landet et nyt job.

Mest læste i dag

I samarbejde med Bauer Media og Tankegods, Jes Dorph-Petersens egen virksomhed, lancerer han nu sit nye arbejdseventyr i form af sin egen podcast, efter at være blevet ramt af to sager om seksuelle krænkelser, der medførte, at han blev hevet af skærmen.

Men Jes Dorph-Petersen landede hurtigt et nyt job og skal i fremtiden være vært på sin egen podcast, som han producerer i samarbejde Bauer Media og sin egen virksomhed Tankegods.

Podcasten vil hver uge indeholde interviews med forskellige gæster, som Jes Dorph har mødt igennem sin lange karriere, der bliver spurgt om stort og småt - med undtagelse af MeToo, som podcasten ikke kommer til at handle om. 

Det fortæller Jes Dorph-Petersen til Ekstra Bladet.

"Gæsterne er mennesker, som jeg har mødt igennem min lange tv-karriere, og det kan både være kendte og ukendte, som jeg på en eller anden måde har et skæbnesfællesskab med. Jeg vil gerne understrege, at podcasten ikke kommer til at handle om MeToo. Det er ikke noget, vi kommer til at tale om"

Jes Dorph-Petersen fortæller endvidere, at han ser frem til at kunne være mere spontan, end hvad tidligere har været muligt, når han laver fjernsyn, hvor der er meget stramme regler for, hvad man kan lave og tale om. 

"Jeg har altid drømt om at komme væk fra det der indøvede, og det gør jeg nu. Tanken er, at vi lader samtalen gå i den retning, den vil. På den måde bliver 'Dorph' som en kugle i et pinballspil, der kan gå i alle mulige retninger, vi ikke kender på forhånd. Samtidig vil der være plads til at stille 'skolebladsspørgsmål', som normalt ikke anses for at være så fine. Vi kan tale om alt fra, om gæsterne har stjålet i Netto, til om de tisser i badevandet."

Han afslører, at nogle af de første, der kigger forbi, er Stig Tøfting, Chief 1, Jesper Skibby, Susse Wold og Thomas Wivel.

Podcasten kommer til at udkomme hver uge med premiere onsdag 22. september og vil blandt andet kunne lyttes til på Radioplay og Spotify gratis.

Anbefalet til dig