Jes Dorph melder ud: Det er slut

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

"Det er meget vigtigt for mig at understrege, at det er min beslutning," lyder det blandt andet fra den erfarne tv-vært Jes Dorph-Petersen.

Jes dorph-Petersen har truffet en stor beslutning, det bekræfter han overfor Ekstra Bladet

Efter blot 10 episoder af podcasten 'Dorph', har han nu besluttet at droppe projektet. Det fortæller han til avisen. 

Årsagen er dog i midlertid ikke, at der er noget drama - det er nemlig af helt andre årsager, at Jes Dorph-Petersen nu siger farvel til podcasten.

Læs også

Længe ventet: Nu har prins Harry fået en undskyldning

"Det er meget vigtigt for mig at understrege, at det er min beslutning, og det er ikke fordi, der er noget drama. Alt er fint," lyder det fra tv-værten, der også tilføjer:

"Det er min egen beslutning. Det handler om, at jeg vil prioritere min tid til andre projekter. Det tager lang tid at lave sådan en podcast, når man er alene om det, selv skal line op, lave interviews og alting. Jeg synes, det tager meget af min tid at lave den her podcast, når jeg laver den alene, selvom det er sjovt."

Har intet med MeToo at gøre

Podcasten kan blandt andet findes på RadioPlay. Men nu kommer der altså ikke flere afsnit.

Det har derfor heller intet med MeToo-bølgen at gøre, at han stopper. I januar blev Jes Dorp fyret fra sit arbejde på TV 2, hvor han blandt andet var vært på Go' Aften Live. Det var i forbindelse med en advokatundersøgelse i forbindelse med sexisme på TV 2.

Læs også

Oliver Bjerrehus afslører: Så mange penge fik jeg for at deltage i 'Vild med dans'

Her er han blevet anklaget for at have forulempet to kvinder i 2001 og 2003. 

Jes Dorph-Petersen fortæller blandt andet, at podcasten ikke har haft høje lyttertal - og det er også medvirkede til beslutningen om at stoppe den.