Jesper Buch har fået nok: Stop det

I DR-programmet Løvens Hule er Jesper Buch efterhånden en af de garvede løver. Foto: Michael Bjelke - DR.

Nu mener han at det bør være nok.

Selvom at Jesper Buch er en mand med mange bolde i luften, så er han også meget aktiv på sine sociale medier. På sin Instagram-profil har han 122.000 følgere - og det er her, at han nu er kommet med et opråb. Han kommer med en opfordring som både gælder medierne og danskerne enkeltvis.

Læs også

Bed du mærke i den royale detalje i Badehotellet?

“Jeg opfordrer til, at medierne udviser samfundssind og kommer med de gode historier og håber på, at politikerne også husker de danskere, som føler deres liv (måske) er smadret, fordi deres forretning er lukket og har været det i lang tid nu,” skriver han og fortsætter:

“Og en sidste ting - Stort set alle mennesker er frustrerede over 2020 - lad nu være med at skændes hele tiden på sociale medier - tæl til ti,” skriver han i opslaget, som i skrivende stund har høstet over 14.000 likes.

Får en andenplads

Jesper Buch er en populær "løve" i Løvens Hule, men faktisk blev han fejet af banen af Jacob Risgaard, da danskerne kårede deres favorit.

Løverne består af Jesper Buch, Jacob Risgaard, Mia Wagner, Christian Arnstedt og Jan Lehrmann. 

716 danskere i et repræsentativt udsnit, der alle har set Løvens Hule, er blevet spurgt om, hvilken løve der er deres favorit. Og her indtager Jacob Risgaard altså førstepladsen med 30 procent af stemmerne.

Læs også

Billeder fra Bilka chokerer: Folk er ikke klar over hvor hårdt det er

Det er noget som i den grad glæder ham:

“Jeg har sgu aldrig vundet noget før. Sidste år vandt jeg en forårspris, som så blev aflyst på grund af corona. Og så er det sgu godt nok at han ligger nummer to, så hans ego ikke bliver for stort,” siger Jacob Risgaard og refererer til hans gode ven og løve-kollega Jesper Buch. 

Jacob Risgaard lægger heller ikke skjul på, at han er både glad og stolt over førstepladsen. Til B.T. fortæller han, at han er stolt og beæret over, at danskerne har taget ham til sig. 

Med 24 procent af stemmerne indtager Jesper Buch andenpladsen.