Jesper fik et chok, da han tjekkede varmeregningen: 106.000 kr. for to måneder

Af: Thea Andersen

|

19/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jesper Spanner troede ikke sine egne øjne, da han modtog varmeregningen for to af sine lejligheder.

Mest læste i dag

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at både el- og gaspriserne har været historisk høje. Alligevel blev Jesper Spanner chokeret, da han modtog sin varmeregning for november og december.

Han skulle nemlig betale intet mindre end 105.988,71 kroner for de to måneder.

Det skriver NordJyske.

Ejendommen ligger på Ringvejen 8 i Hjørring og har to lejligheder på henholdsvis 65 og 80 kvm.

"Det svarede til, at de to lejere hver skulle af med 26.497 kr. om måneden for at få varme. Jeg har aldrig set noget lignende," siger Jesper Spanner, der tilsyneladende er en meget, meget sød udlejer.

I håb om, at de fremover vil spare på varmen, besluttede han sig for ikke at videresende den enorme varmeregning til sine lejere.

"Så ville jeg have mistet to gode lejere, for så mange penge er der jo ingen, som kan betale for at opvarme en mindre lejlighed," siger Jesper Spanner, som fortsætter:

"Jeg ringede til lejerne og beroligede dem med, at de kun skulle betale, hvad de plejede at betale for gassen. Og sagde, at de meget, meget gerne måtte spare på varmen."

Desuden kontaktede han OK Naturgas, hvor han fik aconto-regningen sat ned til 49.339 kr. - altså 12.334 kr. om måneden per lejlighed.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig