Jesper Sørensen deler glædelig nyhed

Foto: Facebook

Den nu 23-årige Jesper Sørensen har løftet sløret for nogle meget spændende nyheder i et opslag på hans Facebook.

Danskerne faldt med det samme for Jesper Sørensen, som delte sin historie med befolknigen, hvorefter man lærte ham at kende som "drengen, der var fanget i en gammel krop". 

Jesper Sørensen delte sin historie med hele Danmark tilbage i 2008 i dokumentaren "Drengen i den gamle krop", hvor den dengang 11-årige Jesper kunne fortælle, at han lider af den meget sjældne sygdom progeria.

Læs også

UEFA straffer England

Det betyder for Jesper, at hans krop ældes otte gange hurtigere end hvad den normalt ville. 

Han formåede dog alligevel at lægge hele Danmark ned, da ingen kunne stå for hans livsglæde og væremåde. 

Og nu er der såmænd dejligt nyt at hente, hvis man er fan af den nu 23.årige Jesper Sørensen, da man nu ville kunne se frem til at se Jeser Sørensen vende tilbage til tv-skærmen. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jesper Sørensen fortæller således i et opslag på Facebook, at man vil kunne se ham medvirke i TV2-dokumentaren "En sommer vi aldrig glemmer", som dykker ned i fodboldfeberen, som Danmark denne sommer blev ramt af.

Herrelandsholdet, selv med den forfærdelige start i form af Christian Eriksens kollaps, formåede i stor stil at spille sig hele vejen til semifinalen, hvor de dog desværre led et kontroversielt nederlag til England. 

Og det er såmænd også her, at Jesper Sørensen er blevet fulgt af et tv-hold. 

"Imorgen lørdag kl 20 skal I alle tænde for TV2 for der bliver sendt en EM dokumentar omkring hele den her EM fodboldfeber hvor jeg bla. er med. Og jeg har hørt en lille fugl synge om at den faktisk skulle være RIGTIG go’, Meen det er alt jo stort set med mig....OG IKKE MINDST VORES HERRELANDSHOLD I FODBOLD. Vi danskere har i den grad noget vi kan være stolte af (selvom det dsv. ikke blev til en finaleplads) Håber I har lyst til at se med og ha en fantastisk sommer," skriver han således i sit opslag på Faceboook. 

Læs også

Stor 'Badehotellet-afsløring' fra Merete Mærkedahl