Jim Lyngvild deler fantastisk nyhed

Af: Ida Hansson

|

03/05/2023

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Den bramfri kunstner kommer nu med en stor nyhed, som sikkert vil glæde mange.

Lige nu læser andre også

Viping – en sammentrækning af viking og camping - er et ord, man lige så godt kan lære.

Lige nu er Bramslev Bakker Camping nemlig i gang med den helt store makeover, og snart vil gæsterne kunne nyde luksustelte, gourmet-mad og vores danske vikingehistorie midt i den smukkeste egn i Danmark.

Det skriver Jim Lyngvild i en pressemeddelelse.

Som campingpladsens ejer Mads Hedegaard siger:

- Jeg er opvokset i området og har altid elsket den smukke natur i Bramslev Bakker, så da jeg fik mulighed for at købe campingpladsen, slog jeg til. Jeg synes, at de flotte omgivelser fortjener at få en campingplads lidt ud over det sædvanlige. Men det skal stadig være et sted for alle.

- Og hvem er bedre til at lave den slags end Jim Lyngvild, tilføjer Mads Hedegaard, som købte restauranten i januar 2023 og selve pladsen i april 2023.

Campingformen "glamping", hvor man kan overnatte i allerede opslåede telte med lidt ekstra udstyr, har for alvor vundet indpas i Danmark.

Vikingehistorie

Med udgangspunkt i Hobro og Mariager Fjords dybe forankring i den danske vikingehistorie vil Mads Hedegaard og Jim Lyngvild gå et skridt længere og etablere et oplevelsescentrum, der giver Bramslev Bakkers Viping-gæster en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer.

De 28 kvadratmeter store telte med frit udsyn til stjernehimlen er individuelt indrettet med komfortable senge, siddepladser og skriveborde – alle med små hint til vores fælles vikingearv.

Komfortabel camping

Og hver morgen kan man stå op til en skøn morgenmad i Bramslev Bakkers restaurant.

- Da jeg så Bramslev Bakker forelskede jeg mig med det samme, og forestillede mig, hvordan det må være at vågne i så smukke omgivelser, hvor vores vikingeforfædre har boet, siger Jim Lyngvild og tilføjer:

- Jeg har bare det problem, at jeg hader at slå telt op og sove på luftmadras, som falder sammen. Hvis jeg skal på campingferie, så skal det være lidt mere komfortabelt og en smuk oplevelse for både sjælen og øjnene. Vi skaber det koncept, jeg selv gerne vil besøge.

Bramslev Bakker Camping er både til en romantisk weekendtur, en skøn sommerferie med familien, en forlænget weekend med veninderne eller bare en lille hyggelig søndagsudflugt.

For virksomheder er det også muligt at booke kursusophold, sommerfesten, eller en Viping-oplevelse med ”Modern Viking Experience”.

Kapaciteten er 20-200 deltagere.

Man kan allerede nu booke sin Viping-oplevelse på www.bramslevbakker.dk.

Anbefalet til dig