Jim Lyngvild deler kæmpe nyhed

11/07/2023

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Glæden er ikke til at tage fejl af.

Mest læste i dag

Jim Lyngvild er bestemt ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. Det har han efterhånden vist mere end én gang.

Tilbage i maj kunne han for eksempel fortælle, at han var blevet camping-medejer, og konceptet han var med til at udvikle fik navnet 'VIPING i Bramslev Bakker'.

Men nu har den viking-elskende Jim Lyngvild altså kastet sig ud i endnu et nyt- og stort projekt.

"HURRRAAA!!!! SÅ er katten ude af sækken. Vi har købt Harridslevgaard slot.
Det er en KÆMPE dag for Trine Jepsen og mig, hvor vi kan fortælle hele Danmark, at vi har købt et af landets ældste og fornemmeste kongeslotte ved Bogense. Med en historie der strækker sig helt tilbage til vikingetiden, og mindst 20 konger og dronninger som ejere, er det en drøm der går i opfyldelse," skriver han i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Dette er SÅ langt større end mig og os, det er en redningsaktion for et historisk sted, der trænger til at få liv i skørterne igen - Og liv det får det med Trine og mig bag roret - Det skal være Nordfyns (eller Fyns ;-) ) største turist-attraktion.
Ps. Bare rolig - jeg bliver boende på Ravnsborg, men har bare et LIDT større sommerhus nu! Pps. Husk, det gør ikke noget man er vokset op i andegården - hvis man er klækket af svaneægget."

Jim Lyngvild er altså blevet slotsejer- ikke så ringe endda.

Trine Jepsens Instagram-storie afslører, at de måtte hoste om på med 20 millioner kroner for slottet.

Ifølge SE og HØR er planen, at Jim Lyngvild og Trine Jepsen byder ind til julemarked på det gamle slot til december, så du kan så småt begynde at glæde dig.

Anbefalet til dig