Jim Lyngvild om mandens tilstand: 'Ætset væk'

Af: Ida Hansson

|

04/02/2023

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu kommer Jim Lyngvild med en opdatering om sin mands helbred.

Mest læste i dag

Jim Lyngvilds mand, Morten Paulsen, blev onsdag aften indlagt på hospitalet.

Det oplyste Jim Lyngvild i et opslag på det sociale medie Facebook.

"I går aftes (onsdag aften, red.) blev Morten indlagt med hikke og åndedrætsbesvær (han havde hikket uafbrudt i 8 dage) lægerne og især det plejende personale var SÅ søde og dygtige. Morten var selvfølgelig nervøs, men blev behandlet SÅ fint," skrev den 44-årige designer og forfatter i opslaget, hvor han samtidigt takkede det danske sygehusvæsen:

"Han hikker stadig og næsten alle andre muligheder er undersøgt… næste skridt er en kikkertundersøgelse," tilføjede han.

Nu kommer Jim Lyngvild med en opdatering på mandens helbred. Der er heldigvis gode nyheder, men der er desværre også dårlige nyheder.

Overfor SE og HØR bekræftede designeren, at mandens hikke heldigvis er stoppet.

Ydermere fortæller Jim Lyngvild, at hans elskede mand er okay, og at det er første gang i 11 dage, at han ikke hikker.

Morten Paulsen har været igennem en række undersøgelser, og kikkertundersøgelsen afslørede desværre, at spiserøret har taget skade.

"Fordi Morten har hikket uafbrudt i så lang tid, er mavesyren kommet op i spiserøret og simpelthen ætset noget af røret væk," sagde Jim Lyngvild til SE og HØR.

Han tilføjede, at han ikke troede, at Morten vil få mén, men at det 'ikke så behageligt ud' i spiserøret.

Vi ønsker Morten Paulsen rigtig god bedring!

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig