Jørgen modtog uforklarlig p-bøde: Hvad der var sket, gjorde ham rasende

22/08/2023

Jesper Bengtson

Arkivfoto: Shutterstock
Hele situationen har fået ham op i det røde felt.

Mest læste i dag

Da Jørgen Mortensen var kommet hjem efter en ferie i England, troede han ikke sine egne øjne.

Mens han havde været udenlands med sin kone, var der havnet en parkeringsbøde i postkassen fra selskabet Apcoa, der er et af Danmarks største p-selskaber.

Af bøden fremgik det, at Jørgen Mortensen havde parkeret ulovligt ved Den Blå Planet i København, men ifølge Jørgen Mortensen havde hans autocamper stået i en garage i Herning, mens han var på ferie.

Det skriver Ekstra Bladet.

Jørgen Mortensen er naturligvis utilfreds med at have fået bøden, og han mener at det er uretfærdigt:

“Jeg er vred. Hvis de ikke engang sender et billede med, kan alle og enhver da få en bøde”, siger han til Ekstra Bladet.

Han har uden held forsøgt at kontakte Apcoa to gange, men uden held. Begge gange er han i stedet for at få hjælp blevet bedt om at udfylde en blanket på selskabets hjemmeside.

Ingen dokumentation

Ifølge Ekstra Bladet, som har haft adgang til brevene, som Jørgen har fået, kan det ses, at selskabet truer Jørgen med, at sagen ryger videre til inkasso. 

Der er ingen dokumentation vedhæftet advarslen, hvilket får Jørgen op i det røde felt, da man derfor bare ‘deler en kontrolafgift ud’.

Kort efter at Ekstra Bladet tog fat i Apcoa er sagen blevet afsluttet, og han slap naturligvis for at betale en eneste krone.

Han vil nu sende en faktura tilbage til p-selskabet, fordi han vil have erstattet den tid, han brugte på at bøvle med deres fejltagelse.

Anbefalet til dig