Jørgen og Kirsten fra "Landmand søger kærlighed" afslører fræk hobby

15/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Fotograf Anders Brohus/TV 2. Jørgen, Kirsten og de andre damer som var på date med Jørgen i Landmand søger kærlighed.
Jørgen og Kirsten er et af de mest populære par i Landmand søger kærligheds historie. For nyligt var de begge til Reality Awards 2020, hvor de ligesom sidste år var på den røde løber. De kom her med flere afsløringer.

Mest læste i dag

I fredags var der Reality Awards 2020 i Docken i København. Det var mest folk under 20 der var til stede. Men ægte reality-stjerner holder sig ikke væk trods en alder, der trykker. 62-årige Jørgen og 66-årige Kirsten fra Landmand søger kærlighed skulle også med til festen og kunne afsløre en fræk hobby.

Med for andet år i træk

Det er ikke førrste gang, at Jørgen og Kirsten er at finde på den røde løber til Reality Awards. Sidste år var der stor fokus på parret, som var på scenen, hvor Jørgen smed tøjet og fremvist en fin sixpack. Dengang var et dog bare snyd. For Jørgen havde bare købt en trøje med billede af en sixpacks. Det skriver Ekstra Bladet.

I år har parret dog brugt meget tid på deres hobby. Og det betyder, at Jørgen er kommet i ægte god form. Derfor behøver han slet ikke den den berømte trøje længere. Kirsten får også hurtigt indskudt, at Jørgen har tabt sig. Så det går virkelig den rigtige vej med vægten. Noget der skyldes en kombination af sund mad, men også en mere fræk fidus.

”Han har tabt sig, det skal jeg nok sørge for. Det er fedtfattig mad og så noget... Ja, hvad siger man? En god gang i sengen,” griner Kirsten til Ekstra Bladet på den røde løber til Reality Awards 2020.

Det er altså en noget fræk hobby, som blandt andet er skyld i Jørgens fine vægttab, og det udvikler sig gradvist jo bedre Jørgen og Kirsten bliver til at spise sundt – og til deres frække hobby.  

Skal Jørgen på knæ?

Jørgen og Kirsten har været sammen siden 2018, hvor de mødte hinanden i Landmand søger kærlighed. Sidste år gik reality-awarden for årets par også til dem. Og spørger man Jørgen og Kirsten, så er forholdet stadig rosenrødt.  

”Det går rigtig fint. Jeg er flyttet ned til Jørgen, og der har jeg boet i et halvt år nu, så han har det som blommen i et æg. Der er smurt mad, når han kommer hjem fra arbejde, så det går godt,” fortæller Kirsten til Ekstra Bladet.

Jørgen er også godt tilfreds, og han er glad for at have fået en kone i huset igen. Selvom han trækker ordet kone tilbage igen ved nærmere eftertanke. Parret er nemlig ikke blevet gift endnu, selvom de er meget forelskede. Jørgen mener at de må se, hvad fremtiden bringer.

”Han har godt nok ondt i knæene, så jeg ved ikke lige, om han falder på knæ,” siger Kirsten til Ekstra Bladet.

Jørgen fastslåer også, at det in hvert fald ikke bliver til Reality Awards. Så det er ikke til at sige, hvornår Jørgen falder på knæ for sin Kirsten.

 

Anbefalet til dig