Jørgen Olsen åbner op: Sådan har “Noller” det i dag efter alvorlig sygdom

Nyheder
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jørgen Olsen lægger nu ord på, hvordan det går med lillebroren efter kræft og blodprop

Mest læste i dag

Duoen der udgør Brødrene Olsen har optrådt for jublende og dansene fans siden slut-70’erne, og især efter deres sejr i Eurovision i 2000 med megahittet “Smuk som et stjerneskud” har danskerne fået deres fængende tekster på hjernen.

Men de sidste par år har desværre været ramt af alvorlige helbredsproblemer for Niels “Noller” Olsen.

Den 68-årige lillebror har nemlig skulle vinde kampen mod både kræft i hjernen og en blodprop. 

Og selvom det heldigvis blev til en 2-0 sejr mod de skrækkelige sygdomme, har han ikke været i stand til at kunne optræde sammen med 73-årige storebror Jørgen Olsen de seneste par år.

Den sidste gang duoen kunne opleves sammen på scenen, var på Smukfest i 2019.

Siden da har Jørgen optrådt på egen hånd med back-up band. 

Men nu udtaler han sig til BILLED-BLADET om hvordan den anden halvdel af duoen har det i dag.

- Han har det godt. Jeg synes, han begynder at få det bedre. Han er stadig min elskede bror og selvfølgelig ville jeg helst have haft, han var her, og at vi kunne spille sammen, men det kan ikke lade sig gøre lige for øjeblikket, fortæller han mediet, da han mødte op til Jørgen de Mylius’ 60-års jubilæum i DR.

Og selvom der er udsigt til en raskere “Noller” i fremtiden, tror storebroren ikke selv på, at lillebror vil komme tilbage på scenen og færdiggøre duoen igen.

- Det tvivler jeg på. Når jeg skal ud at spille, rejser jeg ret langt, og det er ret strabadserende, forklarer Jørgen Olsen.

Til jubilæet i DR optrådte storebror Jørgen med førnævnte landeplage “Smuk som et stjerneskud” til stor begejstring for de fremmødte gæster.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig