Jørgen Olsen bryder grædende sammen i radioen

16/05/2023

Ida Hansson

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jørgen Olsen bryder sammen i radioen, når han taler om sin elskede lillebror 'Noller'.

Mest læste i dag

Brødrene Olsen havde sin Melodi Grand Prix-debut i 1978, hvor de optrådte med sagen "San Fransisco". På det tidspunkt blev det ikke til en førsteplads, men i 2000 tog de sig hele vejen til toppen da de vandt Eurovision med "Fly on the Wings of Love".

Brødrene nåede at at spille sammen i intet mindre end 47 år.

Men i de sidste par år har Niels “Noller” Olsen desværre været ramt af alvorlige helbredsproblemer.

Heldigvis vandt han kampen over både en hjerneblødning og senere cancer i hjernen, men de mange helbredsproblemer gjorde givetvis, at han ikke længere kunne stå på scenen sammen med sin bror.

Det siger sig selv, at når man har stået side om side siden livets start, og delt 47 år på musikscenen, så er det hårdt, når det pludselig stopper.

Og netop det taler Jørgen Olsen om i podcasten 'Du kender typen'.

Værten kommer ind på lillebror Noller, og her begynder stemmen at knække for den kære Jørgen Olsen.

"Jeg vil faktisk rigtig gerne fortælle om det. Der er jo kraftedeme mange – er du sindssyg," siger han efter en tids stilhed.

Selv om Jørgen Olsen nu ikke kan optræde med sin elskede lillebror mere, så hindrer det ham ikke i at stå på scenen- selv om han har rundet de 73 år.

eg er så passioneret. En maler holder da heller ikke op med at male. Jeg synes ikke alder på den måde skal give dig nogen begrænsninger," siger han i podcasten.

Ifølge SE & HØR arbejder Jørgen Olsen nemlig nu på et gennembrud i Tyskland, hvor han har lavet "Lights of Freedom", hvor han akkompagneres af en tysksyngende pige.