John Dillermand er yt: Kvickly hitter med ny fræk kage

Foto: Shutterstock
John Dillermand-kagen tog Danmark med storm, men nu fremviser Kvickly en ny sværvægter indenfor frække kage

Mest læste i dag

For få dage siden delte Kvickly Åbyhøj et opslag på Facebook. I dette opslag afslørede de, at de havde ansat en ny konditor.

For at vise butikkens kunder, hvad deres nye konditor, Renata Poblocka, kan, delte de en række billeder af hendes tidligere kager.

Blandt kagerne var der flere imponerende eksemplarer, men især én kage fangede folks opmærksomhed. Kagen har skabt smil, grin og massevis af delinger på det sociale medie.

Konditor Renata Poblocka havde dog ikke selv forventet, at det vil skabe så mange reaktioner. Derimod er hun blevet overrasket over, hvor mange reaktioner, kagen har skabt.

"Jeg er helt overrasket over, hvor mange mennesker, der har reageret på det," siger Renata til Lokalavisen.

At mange reagerer på billedet af kagen, er da ikke så chokerende. Det er nemlig ikke en kage, man ser hver dag. Kagen har et motiv, der forestiller en mand, der bagbundet ligger i en seng med bind for øjnene og erigeret lem.

Foto: Facebook

Ifølge Renata Poblocka blev kagen lavet til en polterabend, der blev afholdt for 'en pige, der er lidt fræk'.

Det er dog ikke Renata selv, der har delt billedet på Kvickly Åbyhøjs Facebook-side. Det er derimod bagermester Dennis Sørensen, der har stået for dette. Han fortæller, at billedet blev medtaget, fordi han ville vise, at man kan bestille alle kager hos dem.

"Billedet kom med, fordi det viser, at her hos os kan man bestille alt. Vi har kager til enhver lejlighed, så hvis man mangler en kage til en polterabend eller en 30-års fødselsdag, så kan man også få det," forklarer han til TV2 ØSTJYLLAND.

Billedet viser ikke kun, at man kan bestille lidt af hvert hos bageren i Kvickly i Åbyhøj. Det har også skabt opmærksomhed, da rigtig mange har kommenteret billedet, og mange har tagget deres venner og familie.

Anbefalet til dig