John vågnede op efter seks måneder i koma: Så fik han nedslående besked

22/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
John gjorde det umulige, da han vågnede op efter seks måneder i koma.

Mest læste i dag

John Pennington troede, at det var en helt almindelig morgen, og at han skulle ud af sengen og på arbejde. 

Da han opdagede, at han lå i en hospitalsseng, gik det dog op for ham, at der var noget galt, og sygeplejerskens reaktion gjorde ham ikke mindre bekymret.

John havde nemlig - uden at vide det - ligget i koma i seks måneder, og lægerne havde fortalt, at han formentlig aldrig ville vågne igen, og hvis han gjorde, ville han "være en grøntsag," men sådan skulle det ikke gå. 

Sygeplejersken fik sig derfor noget af en forskrækkelse, da John pludselig spurgte, om han måtte komme på toilettet.

Det skriver Ladbible, at John har fortalt for nogle år siden i et interview med MEL Magazine, men for nyligt fortalte han også sin historie på det sociale medie Reddit, hvor han lavede en såkaldt 'Reddit AMA', hvor brugere kunne stille ham spørgsmål om alt muligt.

Foto: Reddit / ladbible

John skrev: "En dag i 2015 vågnede jeg og troede, at det var tid til at tage på arbejde, men af en eller anden grund fandt jeg mig selv spændt fast til en seng på hospitalet. Da jeg fik øjenkontakt med den tilstedeværende sygeplejerske og spurgte, om jeg måtte låne toilettet, begyndte hun at græde og løb ud af rummet [...]"

Han forklarede videre, at sygeplejersken kom tilbage "et par minutter senere for at undskylde og forklarede, at jeg de sidste seks måneder havde været i koma på grund af en alvorlig hjerneskade."

Hans historie fortsætter: "Neurologen sagde, at hvis jeg nogensinde vågnede op, ville jeg ikke være i stand til meget."

Det har siden vist sig, at neurologen heldigvis tog fejl. 

Det viste sig dog også, at nyheden om at have lagt i koma i et halvt år ikke ville blive den mest chokerende nyhed, som John fik. 

Én af brugerne på Reddit spurgte John, hvad han blev mest overrasket over, og dertil svarede han: "At min far begik selvmord, var det største chok."

"Alt andet tænkte jeg, at jeg ville klare. At miste min far var det hårdeste. Ikke bilen, ikke mit hjem, ikke min computer, men min farmand," forklarede John. 

Han tilføjede: "Jeg fejrer stadig hans fødselsdag og køber en kage til ham. Min tykke røv spiser det hele, men jeg serverer hans stykke på hans tallerken. Mit stykke på min tallerken."

Anbefalet til dig