Johnny Hansen handler i Rema 1000, Netto og Lidl - men dette er hans favoritsupermarked

Af: Thea Andersen

|

21/08/2023

Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu afslører Johnny Hansen sit favoritsupermarked.

Lige nu læser andre også

Mange har klare præferencer, når det kommer til dagligvarebutikker, mens andre er mere eller mindre ligeglade med, hvilken butik de går ind i.

Kandis-Johnny, det 57-årige dansktop-idol, tilhører den sidste gruppe.

I et interview med B.T. fortæller han ifølge Dagens.dk, at han i sin nordjyske by Hurup har flere muligheder, når det kommer til dagligvarebutikker:

"I vores REMA 1000, Netto og Lidl her i Hurup. Vi har også en købmand, der har nogle varer. Så det er en blanding. Vi er jo lidt ude på landet, så det er jo ikke alle varer, der er tilgængelige i alle butikker. Så jeg skal jo lidt rundt," fortæller han.

Til trods for, at der er flere supermarkeder at vælge mellem for den folkekære musiker, så bor han ikke tæt på sin absolutte favorit.

Han fortæller, at han sagtens kan finde på at bruge 1.500 kroner i favoritsupermarked, selvom det ikke var planen, at han overhovedet skulle købe noget med hjem:

"Bilka. Jeg synes, at Bilka er fantastisk. De har så mange varenumre. Du kan finde alt i Bilka. Hvis vi går ind i Bilka og siger, at vi ikke skal have noget, så kommer vi ud af forretningen med vognen fyldt for 1.500 kroner. Hvis man skal have noget, bruger man hurtigt 4.000 kroner." 

Johnny Hansen har altså en klar favorit, men det afholder ham ikke fra at gå ind i alverdens supermarkeder. 

Han tilføjer i interviewet med B.T., at han synes det er spændende at gå på besøg hos en dagligvarekæde, han ikke normalt sætter sine fødder i.

Anbefalet til dig