Johnny Madsen er indlagt på hospice: Her er årsagen

Nyheder
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Den populære musiker er i øjeblikket indlagt på hospice.

Lige nu læser andre også

Der er snart ikke den dansker, der ikke kender Johnny Madsen.

For nylig satte han dog musikkarrieren på pause og tog i samme ombæring fat om malerpenslen.

Det varede dog ikke længe, før eventyret blev sat på en tvungen pause. Den ikoniske musiker og maler mistede forleden fodfæste i sit egen hjem på Fanø, hvilket førte til, at han brækkede et kraveben.

Men ulykken er ikke det eneste udfordring, den folkekære musiker står over for. Han er nemlig også blevet alvorligt syg.

Selvom uheldet efterhånden er ved at være et par måneder bag os, så er Johnny Madsen stadig indlagt grundet komplikationer.

Det fortæller hans manager, Jeanett Exner, til Ekstra Bladet. Hun forsikrer dog, at selvom situationen er alvorlig, er der ingen grund til panik:

"Det er ikke godt, men Johnny er altså ikke døende", lyder det fra hende.

Indlagt på hospice

Det er dog værd at nævne, at Johnny Madsen har ikke gjort helingsprocessen lettere for sig selv.

Han har nægtet at bruge slynge og tage smertestillende medicin, og med en livsstil, der er præget af cigaretter og alkohol frem for sund kost og motion, har den 73-årige kunstner haft svært ved at komme sig.

Alvoren i situationen er dog ikke til at tage fejl af, da han har tabt omkring ti kilo på grund af smerter, der har fjernet hans appetit.

Johnny Madsen er i øjeblikket indlagt på en hospiceafdeling, men manageren understreger, at valget af afdeling udelukkende skyldes, at personalet her har de nødvendige kompetencer til at tage sig af ham.

Hun forventer, at Johnny Madsen vil få opereret sit kraveben igen, når han er stærk nok til at gennemgå indgrebet.

Anbefalet til dig