Jonas Vingegaard chokerede alt og alle på gårsdagens etape: Nu afslører han speciel detalje

Foto: Pool Corvos Tim Van Wichelen/Zuma/Ritzau Scanpix
Foto: Pool Corvos Tim Van Wichelen/Zuma/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard har sat ord på gårsdagens succes.

Mest læste i dag

16. etape i Tour de France bød på en enkeltstart, som cykelverdenen sent vil glemme.

Tadej Pogacar kørte andensidst på gårsdagens enkeltstart, og da han kom i mål stod det klart, at han have sat samtlige ryttere til vægs og trillede ind på en foreløbig førsteplads.

Kort efter at have indtaget førstepladsen måtte Tadej Pogacar dog erkende, at en ydmyg mand fra Glyngøre havde slået ham, samtidig med at han havde chokeret hele cykelverdenen.

Det betyder, at Jonas Vingegaard nu fører med 1 minut og 48 sekunder efter magtdemonstrationen på enkeltstarten.

Mens resultatet taler for sig selv, afslører Vingegaard en helt specielt detalje om gårsdagens Tour de France.

Undervejs på ruten forklarer Jonas Vingegaard, at han ikke troede sine egne øjne, da han kiggede på sin wattmåler under turen:

“Det var afgjort en af mine bedste dage på cykel. På et tidspunkt kom jeg endda i tvivl, om min wattmåler viste for høje tal. Vi har forberedt os så længe til det her. Vi vidste, at jeg var i rigtig god form, og i dag kom belønningen for det hårde arbejde”, udtaler Vingegaard.

Udover at komme i mål med længder ned til toeren, Tadej Pogacar, var danske Jonas Vingegaard også bedst på samtlige af mellemtiderne, hvorfor man gerne tror på, at han ikke kunne tro på de tal, wattmåleren viste.

Undervejs fik den danske stjerne ikke at vide, hvad tidsforskellen var. Men da han nærmede sig slutningen, fik han at vide i øresneglen, at han havde gjort det fremragende.

Da han så til slut kunne se Pogacars bil, vidste han, hvad klokken var slået.

Ud af de sidste fem etaper er der to af dem, der byder på høje bjerge. Så til trods for at Vingegaard har et godt udgangspunkt nu, så er intet afgjort endnu.

Her på redaktionen krydser vi fingre for, at den danske stjerne trækker det længste strå. KOM SÅ VINGEGAARD!

Anbefalet til dig