Jonas Vingegaard gør tusindvis af danskere kæmpe tjeneste: Så mange penge har de fået

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jonas Vingegaard præsterede over alle forventninger i gårsdagens enkeltstart.

Lige nu læser andre også

Jonas Vingegaard er ikke den eneste, der efter gårsdagens 16. etape kan bryde ud i et jubelbrøl.

Tusinder af danskere har nemlig oddset på dansk triumf ved gårsdagens etape, og dermed kan de nu glæde sig til at modtage en gevinst til en samlet værdi på knap 910.000 kroner. 

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danmarks cykelstolthed, Jonas Vingegaard, imponerede alle på gårsdagens enkeltstart i Tour de France med en overlegen præstation, der har fået hele landet til igen at tro på hans sejrschancer. Med et forspring på 1 minut og 48 sekunder før dagens kongeetape, er Vingegaard nu for alvor favorit til at erobre den øverste plads på podiet i Paris.

”På gårsdagens enkeltstart var der stor opbakning til de danske ryttere blandt vores Oddset-kunder. Og særligt en rytter var særligt populær, nemlig Jonas Vingegaard. Og det med god grund, eftersom den danske stjernerytter med sin første etapesejr ved dette års tour sikrede vores skarpe kunder en samlet gevinst på knap 910.000 kroner. Vi er glade for at kunne sige tillykke til både Vingegaard og vores Oddset-vindere efter en forrygende enkeltstart i går”, siger Thomas Theede Therkildsen, oddssætter hos Danske Spil.

Kampen mellem Vingegaard og Pogacar har været et af tourens helt store samtaleemner. Og uagtet, at Vingegaard nu ligger lunt i svinget til for andet år i træk at snuppe den eftertragtede gule trøje, så er intet afgjort endnu. Fem udfordrende etaper venter forude, inden årets Tour de France-vinder er fundet;

”Selvom Vingegaard ligger i førerposition og har fået nationen til at juble, skal man ikke undervurdere Tadej Pogacar. Han har vist utrolig styrke gennem hele løbet, og har også tidligere i årets tour demonstreret sit comeback-potentiale. Den kommende etape i de udfordrende franske alper lover en nervepirrende kamp mellem de to rivaler”, siger Thomas Theede Therkildsen.

Anbefalet til dig