Jonas Vingegaard i rørende gestus: "Det her er noget helt unikt"

Af: Lucas Andreas

|

22/10/2024

Nyheder
Dennis Jacobsen / Shutterstock.com
Den danske cykelstjerne og konen bidrager til et godt formål i en rørende gestus.

Lige nu læser andre også

Mange byder ind med flotte donationer, når der samles ind til gode formål i nær og fjern.

Jonas Vingegaard er, trods sin internationale stjernestatus, ingen undtagelse.

Det har han netop bevist med et flot bidrag til en indsamling i lokalområdet.

Anja Grønqvist, initiativtager til indsamlingen "Knæk Cancer Ejsing," fortæller til Dagbladet Holstebro-Struer, hvordan en af hendes medindsamlere havde kontakt til Trine Vingegaard, der førte til en særlig donation fra cykelrytteren.

Familien Vingegaard har doneret en af Jonas' gamle Jumbo Visma-træningstrøjer, komplet med en personlig hilsen, til indsamlingen.

"Tusind tak for støtten til Knæk Cancer. Jeg håber, trøjen bringer glæde," lyder det fra Jonas Vingegaard på trøjen, der som et led i indsamlingen med det gode formål skal bortauktioneres til højest bydende.

Dermed støtter trøjen et formål, mange har tæt på livet.

For Anja Grønqvist er det en særlig gestus: "Han kunne have valgt at donere trøjen til andre, men det her er noget helt unikt. Mange vil gerne have den hængende, og den personlige hilsen gør det til noget ekstra."

Indsamlingen kulminerer med et stort liveshow på TV 2 og en fest i Ejsings Fælleshus. Anja Grønqvist, der står bag indsamlingen sammen med tre veninder, håber på at samle mindst 20.000 kroner ind til kampen mod kræft.

På nuværende tidspunkt er det højeste bud på Vingegaards trøje 6000 kroner, og spændingen stiger i takt med, at auktionen skrider frem.

Anbefalet til dig