Jonas Vingegaard i tårer efter besked fra tidligere holdkammerat

Nyheder
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
En video af Visma-holdet tager nu internettet med storm.

Lige nu læser andre også

I september 2023 stod det klart, at Nathan Van Hooydonck, som på daværende tidspunkt var en vigtig Jumbo-Visma-profil, ikke ville fortsætte som professionel cykelrytter.

Den triste beslutning blev truffet i kølvandet på, at han havde fået et ildebefindende, mens han kørte bil, hvilket medførte, at han endte i en ulykke.

"Jeg har indset, at jeg var utroligt heldig. Det kunne være gået anderledes, hvis jeg ikke havde fået så hurtig hjælp. Jeg har det fint nu, men jeg skal stadig forholde mig til det faktum, at det er enden på min karriere," har Van Hooydonck udtalt i en pressemeddelelse.

Selvom det er ved at være et stykke tid siden, at han lagde klikskoene på hylden, så er der nu dukket et nyt klip op, hvor man kommer med ind bag kulisserne.

Det er mediet HLN, der har delt klippet fra Vismas Tour-dokumentar, hvor man ser, at Van Hooydonck har sendt en video-hilsen til Jonas Vingegaard og Wout van Aert.

Den danske guldfugl og hans belgiske holdkammerat var under Baskerlandet Rundt ude for noget af et styrt, der sendte dem begge afsted med ambulance.

I den omtalte video-hilsen fortæller Van Hooydonck, at han gerne ville have taget skrammerne for dem:

"Til Wout og til Jonas. Da jeg så jer skrige af smerte på tv, ville jeg bytte plads med jer. Jeg ville have taget jeres skader, hvis det var muligt. Bare så I kunne fortsætte med at jagte jeres drømme."

Både Van Aert og Vingegaard er tydeligt rørt over de flotte ord, og i klippet fra dokumentaren kan man se, at tårerne triller ned af kinderne på dem begge to.

Du kan se det omtalte klip ved at klikke her.

Anbefalet til dig