Jonas Vingegaard med opsigtsvækkende melding: Der er god grund til at ryste i bukserne

27/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard taler nu ud efter sin sejr i O Gran Camiño.

Mest læste i dag

Den danske cykelstjerne, Jonas Vingegaard, demonstrerede endnu en gang sin klasse ved at triumfere i O Gran Camiño i Spanien for det andet år i træk.

Danskerens dominans må man ikke tage fejl af, idet han vandt tre ud af de fire etaper foran andre stjerner som Egan Bernal, David Gaudu, og Richard Carapaz.

Det skriver Ekstra Bladet.

Til trods for denne overlegne præstation, indikerer Vingegaard, at han alligevel godt kan tage et skridt op, når det kommer til formen.

I et interview med Marca, som er en prominent spansk avis, delte han sine tanker om sin nuværende form og fremtiden:

"Jeg synes, at jeg har det rigtig godt lige nu, og min fysiske form er ligeledes god. Jeg er meget glad, men jeg tror, at jeg kan gøre det bedre, nu når vi nærmer os nye udfordringer som blandt andet Tour de France."

De cykelryttere, der har tænkt sig at tage kampen op med Jonas Vingegaard, når verdens største etapeløb skal afvikles, må ryste i bukserne over den opsigtsvækkende udmelding fra danskeren, der antyder, at han har en klinge mere at køre på.

Vingegaard ser tilbage på sæsonstarten som optimal og ser med spænding frem mod de kommende løb. Han har planer om at deltage i Tirreno-Adriatico, Baskerlandet Rundt og Critérium du Dauphiné som opvarmning til Tour de France.

Den danske cykelrytters ambitioner og selvsikkerhed lover godt for hans fremtidige præstationer og antyder, at vi endnu ikke har set det bedste fra ham.

Anbefalet til dig