Jonas Vingegaard udelukker ikke 'Vild med dans'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jonas Vingegaards svigermor Rosa har tidligere deltaget i 'Vild med dans'.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at Jonas Vingegaard qua sin karriere som professionel cykelrytter lever et liv, der er præget af hurtige sving og tårnhøje bjerge.

Netop af den grund kan det være svært at forestille sig den danske cykelstjerne i en farverig dansebuks eller en glitrende pailletjakke på dansegulvet i 'Vild med dans' - men måske er det ikke så urealistisk, som det lyder.

Det skriver B.T.

På trods af sin unge alder har Jonas Vingegaard allerede en imponerende Tour de France-karriere bag sig, og den er blevet et omdrejningspunkt for opmærksomhed.

Udover den flotte karriere har han også fået sig en smule opmærksomhed, fordi hans svigermor er selveste Rosa fra 'Den Store Bagedyst', som også er et kendt ansigt for mange danskere.

I 2018 valgte Rosa at deltage i 'Vild med dans', hvor kendt danskere indtager dansegulvet sammen med en professionel, og nu har Jonas Vingegaard sat ord på, om han allerede på nuværende tidspunkt har fået henvendelser fra det evigt populære danseprogram eller noget lignende:

"Jeg ved det faktisk ikke. Altså jeg har ikke modtaget noget, men det kan godt være, at Trine har – eller min manager nede i Schweiz", lyder det fra den danske cykelstjerne, da B.T. spørger ind til, om han kunne få lyst til at være med i 'Vild med dans'.

Selvom Rosa har opnået folkekær status med sit strålende humør og karakteristiske smil i Den Store Bagedyst, og Jonas Vingegaard er blevet en dansk sportsstjerne gennem sine utrolige cykelpræstationer, lader det til, at cykelsporten forbliver deres primære fokus.

Han fortæller, at Rosas datter og hans egen hustru, Trine, er muren, man skal trænge igennem, hvis man vil have fingrene i ham:

"Hun er filteret og siger nej til alt", forklarer Jonas Vingegaard med et smil.

Så selvom tanken om Jonas Vingegaard på dansegulvet måske virker fjern nu, kan fremtiden måske overraske os alle. Indtil da vil Vingegaard forhåbentligt fortsætte med at dominere cykelscenen.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig